Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie w bloku na 4 piętrze warto?

Polecane posty

Gość gość

Warto kupić mieszkanie na 4 piętrze w bloku bez windy? Czy nie? Mieszkanie na I piętrze w tym samym bloku w takim samym stanie jest 40 tys droższe. Myślicie że warto kupić na 4 piętrze w czteropiętrowym bloku?

Gość gość
Są schodołazy, są ekipy wnoszące meble. Da się wszystko ogarnąć. Według mnie deszcz jebiący po dachu może hałasować i nie dawać spać. Tyle wad, bo wchodzenie po schodach, to wiadome. Nie trzeba przypominać.

Gość gość
ja mieszkam na 4 u mnie nie słychać deszczu ale w zimę jest strasznie ciepło trzeba kaloryfery zakręcać i otwierać okna ciepło idzie do góry i jak wszyscy sąsiedzi się nagrzeją są tropiki

Gość gość
jak masz problem z czymaniem moczu to odradzam :-D :-P

Gość gość
Mam tatę niepełnosprawnego, posiadamy mieszkanie na 3 piętrze. Na szczęście znajomy polecił mi http://schodolaz.eu/ gdzie zakupiłem profesjonalny sprzęt, a przy tym otrzymałem dofinansowanie.

Gość gość
Coś dla biedy. Dom to jest coś

Gość gość
Zależy. Jest ciszej nikt się niekreci niema imprez nad głową ale za to zakupy trzeba wnosić. Jeśli planujecie dzieci to juz wogole duże wyzwanie. Poza tym zależy od bloku u mojej przyjaciółki problemu nie bylo za to jej brat blok teraz 10 letni zacieki poprawki na dachu i było strasznie goraco.