Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tam stare panny? Warto bylo olewac facetow i wybrzydzac? Nie mozna bylo geby

Polecane posty

Gość gość
Z takim NIKIM jak ty, rzeczywiście nie da sie zbudować relacji, bo która by chciała się narażać na wieczną nienawiść i agresję. Jesteś emocjonalnie upośledzony, więc nadajesz sie wyłącznie do ujadania na kobiety, ale nie do związku z nimi. Pogódź się z tym, gnojku, że za ćwierć wieku będziesz starym dziadkiem śmiertelnie obrażonym na kobiety, że z powodu twojego chamstwa i hejtów, żadna cię nie chciała.

Gość gość
Szkoda z nimi dyskusji siano we łbie. Do zaliczania mogą się przydać.

Gość gość
Ja jestem sama bo nie wybrzydzalam. Bralam kazdego ktory sie zainteresowal. Od kiedy zaczelam wybrzydzac i to bardzo, uklada mi sie w zyciu i moze nawet zaloze rodzine. Tak wiec apeluje: dziewczyny! Nie popelniajcie mojego bledu! Odrzucajcie biednych, nie stajacych na rzesach, starszych, brzydszych. Warto jest wybrzydzac!!! xxxx mialam tak samo, tez nigdy nie wybrzydzalam, moi ex to brzydale, biedni, niezaradni, choc sama bylam bardzo ladna, i zaden zwiazek mi nie wyszedl, wiec wybrzydzanie nie ma tutaj nic do rzeczy; wlasnie zaluje teraz ze nie szukalam bogatego przystojniaka tyle z byle gownem sie zadawalam :/ a teraz mam po 30 i panna

Gość gość
Ja nikomu nic nie narzucam, wrogiem małżeństwa i rodziny BYNAJMNIEJ nie jestem, ale z żadnym z poyebów z kafe nie chce mieć do czynienia, co nie znaczy, że zostanę sama, bo NIE ZOSTANĘ. Wykładając kawę na ławę: małżeństwo, związek, przyjaźń - czemu nie, ale z kimś odpowiednim. :P

Gość gość
I ciekawe czy kazda stara panna jest szczęśliwa zwlaszcza na starosć, zwlaszcza gdy zdycha w samotności? Hmmm?ale to nie znaczy , ze nie jest, akurat tam gdzie jeżdzę na wypoczynek na wieś widze i stare panny, nawet takie koło 70-tki i wdowy, niektóre od 40-50 lat sa same, dzieci dawno w miescie i wpadają w odwiedziny 2 razy w roku na swięta. I zyja normalnie, bez jakiegoś wielkiego smutku na codzień. Za to starzy samotni faceci znosza to duzo gorzej

Gość gość
A dlaczego mają być smutne. Dzieci poszły w świat przecież to normalne.

Gość gość
Wcale nie widze trendu na "singielki stare panny w korpo" wrecz przeciwnie. Czuje presje ze strony rodziny, kolezanek, spoleczenstwa ogolnie ze musze miec meza i dzieci. A ja nie chce, co mam poradzic. Zmusic sie? Mialam adoratora co o kobietach wypowiadal sie w podobny sposob co autor, ze mnie ironizowal, ze taka "wolna i niezalezna". Nie moglabym z nim seksu uprawiac, byl gruby i oblesny. Chyba bym zwymiotowala jakby mnie dotknal. Za to on wiecznie gapil mi sie na cycki.

Gość gość
Dobrze robią.

Gość gość
Jak już zacznie się tłumaczyć trzeba spierdalać. Nie, nie będę sama. Druga, będę sama bo same palanty. Małżeństwo to koszmar ludzie mnie męczą. Ale też muszę się z nimi spotykać albo nie. Jest fajnie ale ludzie to chuje a może nie? Z zaciszu własnego smrodu wybrzydzam.

Gość gość
leki brales?

Gość gość
To się umyj i oporządź gumno smrodzie. Kobiety cie nie chcą bo śmierdzisz.

Gość gość
Ktoś oprócz ciebie tu pisał, że ludzie to chuje?

Gość gość
Jednak baby to diabelskie nasienie. Trzeba ich krótko trzymać tak jak muzułmanie bo później p*****la takie głupoty jak tutaj. Należy odebrać prawo głosu kobietom i znowu zrobić ich własnością meza. I żeby nie było, same sobie na to zasluzylyscie. Ale matka natura już wie ze zrobiła błąd dlatego większość z was nie chce mieć dzieci. Ulotne egzemplarze nie powinny się rozmnazac.

Gość gość
je nie ich przygłupie. Tego uczą w podstawówce, nawet specjalnej, więc czemu się nie załapałeś?

Gość gość
To CZEGO OD NAS CHCESZ? Już wiesz że nie chcemy mieć dzieci Z TOBĄ, a ty tu nadal się awanturujesz i jeszcze bardziej nas obrażasz. Zostaniesz sam, a my wszystkie będziemy w związkach. Żadna nie wyjdzie za kretyna.

Gość gość
A skąd Ty wiesz czego uczą w specjalnych szkołach?

Gość gość
13:04 ha ha ciesze sie ze wybrzydzam. W zyciu nie chcialabym miec z kims takim do czynienia, a jakby mialo byc tak jak mowisz ze przymuszanie kobiet to ja bym sie predzej zabila.

Gość gość
13:10 przecież tak myśli każdy facet tylko o tym nie mówi. Tutaj jestem po prostu szczery.

Gość gość
tak mysla sfrustrowani seksualnie mezczyzni ktorzy nie moga wyrwac zadnej kobiety nawet na raz :(

Gość gość
Akurat sex jest łatwiej dostępny teraz niż byłby w wypadku przejęcia władzy przez muzułmanów. Poprostu każdy widzi że odkąd kobiety dostały prawo głosu na świecie dzieje się coraz gorzej. Hitlera wybrały głównie kobiety w wyborach, przez kobiety ginie cywilizacja Europejska itd. Kiedyś w książkach do historii będzie napisane ze cesarstwo rzymskie obalili barbarzyńcy a Europa upadła przez kobiety.

Gość gość
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Moze jakbys popracowal nad soba to bys mial ten seks.

Gość gość
No proszę Cię mam żonę, od czasu do czasu coś tam wyrwe na boku a brudele mam co kilkaset metrów. Więc gdzie tu widzisz problem.

Gość gość
to jak masz zone to czemu cie tak stare panny wkurzaja? Pachnie mi tu prawictwem i frustracja.

Gość gość
Wyjdziecie za mąż jak wam się będzie czas kończył. Złapiecie co się nawinie i zrobicie komuś burdel w życiu.

Gość gość
nie stajacych na rzesach x hehe zawsze mnie bawi ten argument. Stara się zawsze strona, która jest "tą gorszą" lub za taką się uważa. Jak facet ma dobre zarobki, pracę, wykształcenie, mieszkanie, sylwetkę...to nie będzie stawał na rzęsach dla księżniczek, bo jest świadomy swojej wartości. Przykro mi też, ale samo to że jesteś kobietą nie czyni cię nikim wyjątkowym, dla której mamy flaki wyprówać żebyś spojrzała łaskawym okiem. Wymagania swoje trzeba mieć, to jasne, dla wyniosłość, udawana niedostępność, pogrywanie, rozszczeniowość jest zniechęcająca do nawiązywania bliższych relacji i wtedy nie ważny jest stan posiadania. Czasami warto mieć atuty oprócz samych wymagań. Sporo kobiet myśli, że mając jedynie urodę i w porywach może z pracy 2k na rękę może wszystko z facetami robić. To jest śmieszne.

Gość gość
Stare panny wkurzaja mnie za durne teksty pod tytulem: - bachor - nie chce być służąca - męczyć się z facetem ( jakbyśmy my się nie meczyli z wami) - nabrać się w pieluchach - i ogólnie za to ze sa pozbawione uczuć wyższych, nawet w stosunku to niewinnego dziecka. Każda Stara panna jaka spotkałem była na swój sposób j******a. I jeszcze próbowała wmówić wszystkim do okola ze to ona jest ostatnia normalna.

Gość gość
To co zrobimy to sobie mozecie wyobrazac :) i frustracje swoje wylewac bo zonka wam nie daje tyle seksu ile byscie chcieli he he. Mi to wisi, smieszne ze to wywoluje taki bol d**y ze mam wlasne zdanie i nie potrzebuje pana i wladcy do szczescia.

Gość gość
po co mi dzieci? prawdopodobnie pozbawia mnie jajnikow i macicy bo moge miec raka i lekarz pytal czy wole chemie czy calkowita resekcje i wybieram resekcje. truc sie chemia i narazac na nawrot choroby kosztem posiadania bachora. patrzac na mojego brata, jego corunie, rodzenstwo mojego ojca oraz mojego tescia i jego rodzenstwo to nie zamierzam posiadac jakich kolwiek dzieci. ktos mi powie ze nie bedzie kto mial mi podac szklanki wody na stare lata . hahahaha. a babce i dziadkowi mojego meza kto kuzwa podaje ta szklanke?! oni podaja szklanke z rosolkiem pijanemu synkowi a dwoch pozostalych sie zapilo mimo walki babki i dziadka o ich normalnosc. a moi rodzice? jesli ja wykituje to braciszek zcorunia (ktora jest wybitnie rozpieszczonym i wrednym bachorem) wywala ich do domu starcow na konanie we wlasnych odchodach. matka z ojcem naprawde duzo dali mojemu bratu, byl pepkiem swiata i najukochanszym synusiem. a teraz im sie odwdziecza bo ma jeszcze za malo :D nie musze miec dzieci i nie chce bo co mi po malym potworze ktoremu chodzbym nieba uchylila to i tak mnie oleje na stare lata. wole miec zwierzeta, psy i koty to najwierniejsi towarzysze. moj maz chcial dzieci ale kocha mnie ponad wszystko i zrozumie jesli nie bede ich mogla posiadac bo zdrowie i zycie wazniejsze a chyba opatrznosc mnie wysluchala i mam taka chorobe ze nie bede miala nigdy potomstwa a co za tym idzie starosc***ariasa

Gość Nemo007
Pytanie-temat topiku... jest cokolwiek nie logiczne...:) Sprawiedliwszym było by je zadać w formie... "Co tam stare Single? Warto było olewać parnerów i wybrzydzać...?" Zdajmy sobie sprawę, że ten problem (zagadnienie) dotyczy obu płci... A powody singlowania są różne... Jedni są "z odzysku" po krótkich związkach... inni budują swoją filozofię idealnego partnera i czas jakoś zlatuje. Niezależnie od wszystkiego każdemu raczej potrzebny jest ktoś bliski, a z bliskością w wielu małżeństwach czy związkach bywa różnie... Każdy z nas ma wybitne zdolności do komplikowania prostych spraw, do spieprzenia każdej możliwości i okazji tzw. szczęścia... Co któryś po latach zdaje sobie z tego sprawę, ale w życiu nie ma na nic... "Game Ower..." Nikt nie chce być sprzątaczką, kuchtą itp.. (dotyczy to też faciów, bo konstrukcja pań bywa zaskakująca...)... To dość płytka wymówka, bo rodzina to przede wszystkim praca dla kogoś i poswięcenie... Jeśli ktoś umie z tego czerpać satysfakcję to jest OK... I ja na razie tyle...:) Pozdrawiam i współczuję Singlom i wielu nie-Singlom:)

Gość gość
Każdy z nas ma wybitne zdolności do komplikowania rzeczy prostych - o nie, tutaj prym wiodą kobiety.