Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nudna, mało towarzyska, mało bystra, typowa katolicka polaczka

Polecane posty

Gość gość

i nic na to nie poradze, urodziłam się jako gowno i sie nie oszukuje, nie wmawiam sobie ze jestem perfumą chanel jestem typową polaczyną, hipokrytką katolicką, socjalistka ktora domaga sie wszystkiego od panstwa jak wiekszosc polakow nie jestem wysportowana, kreatywna, modna, nie pomagam zwierzetom, nie udzielam sie, mam morde jakbym polklnęlą pałąk od wiadra

Gość gość
Hehe ale przynajmniej wiesz kim jesteś i jak wyglądasz a nie kreujesz się na księżniczkę :D

Gość gość
szkoda ze reszta polaków sobie tego nie moze uświadomic

Gość gość
11.53 otóż to. Hahaha Co drugi człowiek w tym kraju powinien sobie to powiedzieć.

Gość gość
Przynajmniej nie oszukujesz samej siebie

Gość gość
Dokładnie, 80% ludzi w tym kraju taka jest, ja także. Po co się oszukiwać ? Śmieszą mnie ludzie, pokazują jacy to oni oczytani, uprawiają sport, biegają, chodzą z kijkami, jeżdzą na wycieczki, tacy pobożni, znają się na gotowaniu, idealni jak z reklamy, a przy najbliższej okazji i tak wychodzi Szydło z wora :O Ja nie mam zamiaru chodzić ze sztucznym uśmiechem jak Ewa Wachowicz, ona pewnie by się uśmiechała jakby ktoś na nią kupe zrobił, wole być sobą niż takim plastikiem z przyklejonym uśmiechem

Gość gość
przynajmniej jesteś szczera autorko, a to warte więcej niż cała reszta

Gość gość
Ci wszyscy tacy swiatowi robią to na pokaz, by wmawiać innym jacy są super, choć tak naprawdę nie są. Możesz mieć super zycie i niecodzienne hobby i się tym nie obnosic i to jest godne szacunku.

Gość gość
Autorka fajna dziewczyna... tz. NORMALNA

Gość gość
autorko, jak nie ważysz 80KG to zostań moją żoną, bo gruba baba to niechluja niestety

Gość gość
ales wymyslila, bardzo to kreatywne podsumowanie siebie. jak dasz taki opis na portalu datingowym to na bank ta nietuzinkowoscia i byciem outsiderem przyciagniesz jakiegos dorodnego trutnia do siebie :)

Gość gość
A co musisz zmienić np. żeby przestać być nudną?

Gość gość
Nie wiem, nic mnie nie interesuje, wykonuję pracę biurową, chciałabym więcej czytać pudelka o gwiazdach i częściej robić zakupy bo to jest to co mnie kręci.

Gość gość
fujaro kiedy sie widzimy?

I to by cię zamieniło w kogoś interesującego? Rzeczywiście jesteś ograniczona, by nie powiedzieć - tępa, ale właściwie to ci zazdroszczę bo tacy ludzie żyją zwykle w błogim świętym spokoju nie mając żadnych wyższych potrzeb ani aspiracji.

Gość gość
nudna = fajna