elfka5454 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Nie wiedziałam dokładnie jak ułożyć pytanie, bo sprawa wygląda hmm dość dziwacznie :D Natomiast zmartwiło mnie to więc jestem :D Przed myciem jak wsadziłam rękę do środka(wiecie gdzie) wyjęłam paznokciem biały płyn.. i się zastanawiam.. czy to sperma czy płyn do higieny intymnej.. a dzień wcześniej robiliśmy to bez zapezpieczenia. Ale to by w pochwie sperma została? Czy po prostu niedokladnie sie umylam i to moglbyc plyn czy może śluz? Nie wiem, to nie byla kropelka.. Jak myslicie? Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2016 W pochwie w środku się myjesz płynem? to może być twój śluz albo sperma. Nie wiadomo. A co ma do tego zapłodnienie? Nawet gdybyś zaszła to nie ma żadnych objawów na drugi dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2016 Najszybciej to był śluz a to czy jestes w ciąży to zależy od tego czy masz dni płodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach