Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość nie ma takich
dzieci są gratis

Gość kyoo
ja tesz tam nic darmowego nie widze:)))))))

Gość stenak
a ja wogole jak coś tylko tam kliknęlam to nie można wyświetlić strony, ale też dziwne że ze stanów ci wyślą próbke kremu, coś mi to śmierdzi

coz:) to chyba ktos na nabiera:)zlozymy zamowienie a tam pozniej kosmiczny rachunek;)

Gość stenak
a na tej stronie z torebkami i kosmetykami przy wszystkim sa ceny

ehh ale jak was to interesuje wejdzcie na strone www.ziaja.com.pl i kliknicie na kontakt i poproscie o probki ja wlasnie dzis dotalam koperte z probkami i dlugopisy ziaji z okazji 15 lat:)

Gość stenak
wlaśnie wyslalam z ziaji,używam już ich kosmetyków ale tej serii biobalanc nie znalam a to do mojej cery akurat

Gość katharsis
zamieszczajcie mzoe tez adresy ciekawych konkursow to sie wydaje,z e szanse marne, a jednak... moj tata uparl sie wysylac smsy na konkursy z "przyjaciolki" wygral raz, potem tydzien przerwy i znow dwa razy pod rzad :D od tej pory sie nam nie udalo tego pwootrzyc niestety...

Gość Lal3czka
Coś mi się wydaje, że ta stronka z darmowymi prezentami to jeden wielki fałsz. !!!! Przeciez tam są rzeczy ze strony płatnej..... i do czego oni się nie posuną?? Hiohihi...... Konkursy- dobry pomysł, widzę, ze topik "w mig się rozkangużył" Hihih pozdrawiam.... :)

Gość kyooo
super jest ten topik rewelacja!!!!!!!:)))))))))))))

Gość Lal3czka
I co dziewczyny....sa na tych stronach jakieś darmowe rzeczy??? Up

Gość Lal3czka
I co dziewczyny....sa na tych stronach jakieś darmowe rzeczy??? Up Ja nie moge się doszukac, niestety :)

Gość kyo18
nie ma tam nic darmowego do jaks wielka sciema:):)

Znacie jeszcze jakieś fajne stronki? Bo ja niestety nie :( Ale już zamówiłam pudełeczko!!!!!!!!!!!! :)

Gość niewiedząca
weszłam na strone filipinki, pomóżcie mi odpowiedzieć na pytanie: ***z jakiego kraju pochodzi kosmetyczna marka Manhattan? *USA *Niemcy *Francja

Gość eeeee
a ja slyszalam ze z niemczech....

Gość hmmmmmmmmmmm
magdzioszek -> czy ty aby nie jesteś kosmetyczką? :0 bo jeśli tak, to kiepsko znasz się na kosmetykach, Manhattan jest marką niemiecką ;)

hehe...z Niemiec...jak os znajde to bede zarzucac adresami stronek...to juz jest choroba...:P buziaczki for all:*

Gość Dorotha
Na stronie www.idea.pl można załadować sobie konto na 10 zl.Trzeba zarejestrować się na ich stronie, podać swój nr telefonu, przysyłają wtedy hasło na komórkę, wypełnić formularzyk i w ciągu 2 tygodni mają załadować na 10 zł. Dobre i to :) Pozdrawiam wszystkie babeczki

niom ja zarejestrowałam sie w idei i dostałam 10zł:) ale mój tata zarejestrował sie troszke póżniej i już nie dostał

Gość Lal3czka
Taaakkk oczywiście przyślą Ci po miesiącu, albo po dwóch........ :P Mój kuzyn czekał 2 miesiące, a ja już mam komóreczke od ponad roku i NIC mi nie przysłali, co za ..... (...) :)

Dziewczyny, wypełniam formularz-konkurs LONDY i pojawia się ciągle komunikat, że \"pole TELEFON nie posiada poprawnego formatu\"!! Wiecie co mam zrobić, aby było poprawnie??