Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość Conki
Tytulik : próbkim kosmetyków"

Wczoraj dostałam pudełeczko, dziękuję!

Gość no właśniestrasznie tu pusto
i cicho w ostatnim czasie :-(...Ja takze dostałam pudełeczko 2 dni temu,takie żółte,ładne zlusterkiem:-D Pozdrawiam i piszcie coś dziewczyny!🖐️

Gość south
haha! dzis dostalam rpobki Zaji! :D

Gość lll
Droga Magdzioszko Twój topik jest super. Od dzisiaj będę go regularnie odwiedzać.

Gość heeeeeelp
jak odpowiedziec na te pytania o shreku na stronce ktora podal magdzioszek???? http://serwisy.gazeta.pl/film/1785852,55704.html?t=1087491662117 heeeelp bo znam odp tylko na 3pyt a na pierwsze i dugie nie:(((((

Gość lll
Wydaje mi się, że odpowiedź na 1 pytanie to punkt c). A jaka jest odpowiedź na 3 pytanie. Drugie niewiem

Gość Kwcia
Zamówiła te cudne pudełeczko!! Jeszcze je wysyłąją... czy mogę o nim zapomnieć :(:(:(

:) do III------>>> male sprostowanie ja tu nie jestem autorka topiku:)ja tylko czesto jak cos znajde podaje :) wam kobitkom autorem jest lal3czka,ktora jednak czesto tu nie bywa😠 i nie dba o nas o babki ,ktore zagladaja na ten topik:classic_cool:

do----->>> heeeeelp ;) jesli chodzi o odpowiedzi to wydaje mi sie ze prawidlowe odpowiedzi to: 1.A 2.B 3.C sprawdzalam dla pewnosci na stronce o shreku:)

do----->>> heeeeelp ;) jesli chodzi o odpowiedzi to wydaje mi sie ze prawidlowe odpowiedzi to: 1.A 2.B 3.A sprawdzalam dla pewnosci na stronce o shreku:)

do----->>> heeeeelp ;) jesli chodzi o odpowiedzi to wydaje mi sie ze prawidlowe odpowiedzi to: 1.A 2.B 3.A sprawdzalam dla pewnosci na stronce o shreku:)

mam problemy z netem pszepraszam ze tyle razy😭 sie wkleilo na poczaTku sie pomylilam jescze raz prawidlowe odpoiwedzi do konkursu o shreku to: 1.A 2.B 3.A

mam problemy z netem pszepraszam ze tyle razy😭 sie wkleilo na poczaTku sie pomylilam jescze raz prawidlowe odpoiwedzi do konkursu o shreku to: 1.A 2.B 3.A