Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość south
ja tu zagladam caly czas! :)

Gość mam pudelko
wyslalam po niebieski, bo wczesniej chcialam niebieski a byly tylko rozowe, moze 2gie dostane:) czekalam jakies 2 tygodnie:)

Gość aenwuel
boshe po co wam te pudełka? ona są na TE LEKI... odbieracie szanse tym, ktorzy naprawde ich potrzebuja :/

aenwuel bez obrazy ale ja sie z Toba nie zgodze. Sama stosuje pigolki od 6 lat i jakos do tej pory dawalam sobie rade bez takich pudelek......A w torebce zawsze sie znajdzie miejsce na pudeleczko z lusterkiem zwlszcza jak mozesz cos jeszcze do niego schowac. Jesli nioe stosujesz pigolek zawsze mozesz tam wsadzic.....np prezerwatywy:P poza tym co chwile uzupelniaja pudelka wiec niech cie glowa o to nie boli:)) pozdro

Gość hmm..
Ja akurat biore tableteczki.. i akurat tej firmy, wiec zamówiłam.. to pudełeczko jest z lusterkiem to w sumie moge zrozumieć, że jak ktoś nie ma kasy na takie małe lustereczko, to oki.. niech sobie zamówi, ale właśnie nie rozumiem po co komuś cała kolekcja tych pudełek.. Poprostu niektórzy nie potrafią troche pomyśleć, że może ktoś chciał i już przez taką jedną czy drugą natrętną wyłudzaczke nie zdążył sobie zamówić.. bo ona sobie całą kolekcje zamówiła... Brak słów...

Gość south
"wyludzaczke"? ludzie kochani! to nie jakies unikatowe antyki tylko darmowe pudelka, ktore sa gadzetami reklamowymi! to tak jakby klocic sie, ze ktos zabiera daemowe dlugopisy potrzebujacym! ;) pees. pudeleczka nie zamowilam, bo przestalam brac tabletki. poza tym mam inne DARMOWE lustereczko (chyba skrzywdzilam przez to jakas biedna kobietke, ktorej nie stac na kosmetyczke z lusterkiem). buzka!

Gość hmm..
A co to jest w takim bądz razie.. jak słowo wyłudzać Ci nie pasuje..?? Wkurzające są takie natręty co tylko wiecznie na łatwizne idą i wszystko za darmo.. wszystko pod nos.. jak mamusia czy tatuś nie załatwi, albo nie da to już nic nie ma.. Rozumiem, że ktoś kupuje tabletki i zamawia.. to w jakimś tam stopniu za to płaci, bo przecież za tabletki trzebabyło zapłacić.. rozumiem, ze ktoś już bardzo chce i jedno sobie zamówi.. ale ile można.. i po co tyle tego komuś później..? Puste małolatki...

Gość może rozdadzą pudełeczka
koleżankom w szkole lub pracy,które biora pigułki a nie wiedza,ze można zamówić takie pudełeczka:-)Tak wiec nic się nie zmarnuje,poza tym te pudełeczka są idealne na przechowywanie prezerwatyw w torebce(nie przebije sie przynajmniej ani nie jest narażona gumka na zgniecenie czy wysoka temp. lub wilgoć,które niszcza lateks :-P)W tych pudełeczkach mozna trzymac nie tylko pigułki antykoncepcyjen ale też np.listek tabletek przeciwbólowych,witamin czy innych leków,które nosi sie w torebce na codzien(np.na alergie czy cukrzyce) Przynajmniej sie nic nie zgubi w torebce:-DTak wiec te pudełeczko jest bardzo uniwersalne i ma wiele zastosowań.Można takze w nim trzymac łańcuszek czy kolczyki lub pierścionki.Takie pudełeczko moze sie każdemu przydac i nie trzeba od razu wyzywac sie od wyłudzaczy,no bo w końcu nikt tego nie kradnie,te pudełeczka sa ogólnie dostepne dla wszystkich:-)Pozdrawiam🖐️

Gość odświeżam
🌻 🌻 🌻

Gość A cóż ty się czepiasz........
..........sama nie chcesz to nie zamawiaj!!!!!!!!!!!! Nie pouczaj innych.....są za darmo po to aby je zamawiać i już...

Gość zgadzam się
w końcu te pudełka sa po to aby je ktos zamawiał:-)I zamawiamy je:-)W końcu taki był cel producentów pudeleczek i tamtej stronki aby je zamawiać.

Gość a ja w tym pudełeczku
trzymam pencetke do depilacji brwi:-)Przynajmniej nie zgubi mi się gdzies w szufladzie i będzie na swoim miejscu:-)Przecież to pudełeczko nie jest tylko i wyłącznie na pigułki antykoncepcyjne:-)Można je wykorzystac w inny sposób i tzrymac w nim mase najrozmaitrzych drobiazgów:-)

Gość a jak ci się nie podoba.....
......to nie wchodż na temat GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU.......... to nie jest temat dla ciebie tylko dla takich wyłudzaczy/czek jak my......prawda dziewczynki???

Gość TAK
TO PRAWDA! Jestesmy wrednymi wyłudzaczkami,które łapczywie rzuciły sie na pudełeczka :-D hihihihi.Jestesmy zachłanne i naprawde wredne:-P Po prostu takie złodziejki niewinnych pudełeczek:-)

Gość south
"hmmm" robie problem z niczego i dopracowuje do niego teorie. do Twojej wiadomosci to wcale nie polegam na mamusi (sama zarobilam np na samochod i kupilam go dla calej rodziny jako niespodzianke). powtarzam jeszcze raz- to GADZET REKLAMOWY. to dostaje sie za darmo. tak samo jak darmowe lekcje angielskiego albo jazda probna. czy Ty nie masz innych zmartwien? :/ buzka dla "wyludzaczek"! :* :D hahaha

:D ehhh kobietki -wyludzaczki:)nie przejumjcie sie HMMM....znana jest z tego ze czesto sie ludzi czepia,pudelka sa dla wszytkich ,niech kazdy zamawia ile cgce w koncu sa gratis

Gość hmm..
Oj magdzioszku magdzioszku.. to, że teraz akurat mam taki nick, to nie znaczy, że wszystkie wypowiedzi z tego nicku są moje, bo osobą z tym nickiem może być każdy.. A Wy wyżej.. darujcie sobie...

Gość nio szkoda ze ich już nie ma
ale moze za jakis czas znów będą:-)Pozdrawiam🖐️

Gość nio szkoda ze ich już nie ma
ale moze za jakis czas znów będą:-)Pozdrawiam🖐️

Gość ZNOWU SA PUDEŁECZKA
:-D

Dołączyłam do grona wyłudzaczek - zamówiłam niebieskie pudełeczko:) Co prawda piguł nie biorę, natomiast biorę różne inne lekarstwa (m.in. na serce), wreszcie nie będą się walac po całej torebce, a babska torebka to twór bez dna:D...

Gość JA TEŻ
A JUŻ MYŚLAŁAM ŻE NIE WYSLĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maaajka
Dziewczyny otrzymalam mnóstwo próbek od różnych firm czekałam na nie od 2 do 3 tygodni ale było warto....nawet jak firma nie odpisała mi na maila to przysłała mi paczuszke z próbkami naprawde warto pisac:)

Gość a ja
dzisiaj dostalam pudeleczko! rozowe, diane 35! jest super, ale kilka dni temu zamowilam jeszcze niebieskie bo myslalam ze to nie przyjdzie :( przysla mi drugie? :)

Gość nie wiem czy przyślą
drugie.Ja takze zamówiłam drugie pare dni temu.Pierwsze mi przyszło,może będzie i drugie...:-)