Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś podsłuchałam w pracy trzech kolegow,którzy zdradzają grube

Polecane posty

Gość gość

Tak się składa, ze każdy z nich ma grubą żonę i wyszło na jaw, ze zdradzają. Szok! Umawiali sie na dziffffki w weekend. Ja prdl...faceci to szuje

Gość gość
i mają racje, bo małżeństwo to nikomu niepotrzebna śmieszna instytucja, nienaturalna, chora a ze zdradzają grube ? mogły nie tyć spasione krowy :D poza tym ludzie sa poligamistami nie rozumiem o co tyle krzyku

Gość gość
Mają za swoje grube lochy hłe hłe hłe

Gość gość
Jestem gruba, będę płakać! Chlip :(

Gość gość
ja jestem gruba zdradzam swojego męża. szczupłego na dodatek:)

Gość gość
Szczupłe czy grube? Jakie to ma znaczenie? Jak facet jest łajdakiem to i tak będzie się próbował komuś wcisnąć do łóżka. Mój sąsiad ostatnio wysłał mi propozycje seksu z nim. Napisał że od dawna mu się podobam itd i chętnie by spędził ze mną jedna chwilę. Chłop się zagalopowal tak że hej! A co najlepsze sąsiadka moja młodsza ode mnie, zgrabna itd a co najważniejsze super miła. Zapytałam się tylko jego czy oby napewno to on brał z nią ślub niecały miesiąc temu. To stwierdził że jesteśmy młodzi i powinniśmy korzystać z życia. Ja korzystam ale niekoniecznie z kimś innym w łóżku

Gość gość
Dobre:D:Dco za kut/as. Nie chciałabys powiedzieć o tym jego żonie?

Gość gość
tak, bo grubosc to najwieksze nieszczescie jak widac:o

Gość gość
Szczupłe i piękne też są zdradzane, nie bój się!

Gość gość
Gruba zdradza męża, dobre chyba za pieniądze... Ostatnio na tvnstyle był program o callboyu co bawił się w czipendejsa i uświetniał panieńskie, urodziny i za pieniądze zostawał na chwilę lub jeździł na telefoniczne zlecenia. Pokazane było jak pewna gruba kobieta zamówiła go a on jej odmówił pomimo ze podbiła stawkę..

Gość gość
Też mam grubą żonę i ciężko jest gdy sie na mnie uwali, na siedząco tego nie zrobisz, a co dopiero na stojąco trzymając ją. Odparzone wary i wewnętrzna strona ud, cycki spływające pod pachy a nawet z łóżka, śmierdzące potem, brzuch taki że można ****ać w pępek niczym w pochwę. Sam zdradzam i pozdrawiam podszywacza pod grubą zdradzającą szczupłego męża, powiedz kto chce ****ać oziembłą słonicę...

Gość gość
gość wczoraj Dobresmiech.gifsmiech.gif co za kut/as. Nie chciałabys powiedzieć o tym jego żonie? X Nie chce być świnia i mieszać się w ich świeże małżeństwo. Prędzej czy później ona i tak się dowie. Bo skoro mi taka propozycje sprawił to myślisz że ot tak sobie? Pewnie bajeruje inne laski na każdym kroku. A ja w czyjeś małżeństwo nie mam zamiaru się mieszać i też nie chciałabym żeby mąż się dowiedział. Bo zazdrosny skubany jest i zaraz do bicia będzie leciał do niego i przy okazji ja bym miała przechlapane.

Gość gość
MODELEK brakuje..... Hahaha

Gość gość
no bo kuźwa jak można pieprzyć słoninę, mają rację

Gość gość
cycki spływające pod pachy a nawet z łóżka, zabawne, a nie wychodza same z pokoju?

Gość gość
Durni jesteście! Sex jest przereklamowany. Są na tym świecie bogate kraje w których seks już nikogo nie kręci :P

Gość gość
taka rzeczywistość Dom w kredycie żona i dzieci w jednym pokoju albo za ścianką działową. Potem tyle samotnych matek bo jeden chłop zapyli 5 bab

Gość gość
co chuda szkapo kochaś nie chciał cię przelecieć bo wolał grubą żonę? :D

Gość gość
8:30 na najwyraźniej można. Moj były mąż zdradzał mnie z babą otyła!!! Nie taką z kilku kg na +. Ona miała może ze 20 kg +. I żeby było śmieszniej to od 7 lat są nadal razem.

Gość gość
A gdybyście walczyli o pensję podstawową, kwotę wolną od podatku, ubezpieczenie zdrowotne na leczenie wraz z lekami, oraz wiele,wiele innych rzeczy które wam jako podatnikom należą się jak psu miska to byście mieli normalne domy, normalne związki i normalne życie o którym dziś możecie tylko marzyć!

Gość gość
polaczek *****czek dobrze wie że państwo jego biedne i nic mu się nie należy :D głupi polaczek opluwany znieważany za kodem skaczący :D

Gość gość
Ja mam w pracy lovelasa, koleś leci na mnie ewidentnie, co mi mówi i wypisuje to głowa mała. Sex to mi tyle razy proponował, i spotkania i kolacje. A żonę ma naprawdę z******tą. Śliczna szczupła dziewczyna. Więc nie ma reguły

Gość gość
9:13 tak jest...za kodem skaczący i biede klepiący ! Za dobrobyt klasy Panów WALCZĄCY!

Gość gość
No i co z tego że ci proponował. Mi w pracy każdy facet proponował i na kolację zapraszał- oni już tacy są ! Wybrałam sobie najprzystojniejszego żeby mieć urocze dzieci i gra gitarra!

Gość gość
,,Gdzie on z tą gitarrą?" Kogo to obchodzi?

Gość gość
09:18 Postawa godna damy!

Gość gość
Znałam kiedyś silną kobietę-pracowałam u niej. 45 lat starsza ode mnie. Ona zawsze powtarzała że chłop który zdradził i powiedział o tym żonie to nie chłop tylko dupa wołowa. Bo chłop powinien być silny. A chwila w której przyznaje się komuś do zdrady jest chwilą zrzucenie ciężaru odpowiedzialności tego czynu na drugą osobę- to objaw tchórzostwa i kompletnego braku charakteru. Oczywiście jeśli jej o tym nie powie, też nie będzie w porządku, ale jeśli już to zrobił powinien żyć z tym pojedynkę! Zdradzający facet to śmieć a przyznający się to kompletne zero.

Gość gość
No to teraz będzie coś dla panów! Kobiety lecą na waszą kasę, bo na was po prostu nie warto lecieć!

Gość gość
Jak mezus ma zadatki na zdradzacza, to nawet piekna zona mu nie przeszkodzi. Mam w pracy kolege, który wlasnie lubi tęższe kobiety, wzial taka za zone, dwa razy wieksza od niego a on pieje nad nia z zachwytu, niedawno urodzilo się im dziecko. Wiec reguly nie ma, każdemu podoba się co innego.