Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwe ze to wody plodowe??

Polecane posty

Gość gość

witam, od jakiegos czasu kilka razy w ciagu dnia pojawiaja mi sie na majtkach takie male mokre plamki i czasem w takiej plamce jest troszke bialego sluzu ale bardzo malo i to sa naprawde malutkie plamki o srednicy 2 cm, bylam u lekarza i wspomnialam o tym to kazal zalozyc wkladke i zobaczyc nastepnego dnia czy bedzie mokra, oczywiscie bylo sucho bo taka mala plamka zaraz wsiaka i nic nie czuc wiec powiedzialam ze jest sucho no i na tym sprawa sie zakonczyla.. jednak jak chodze bez wkladek to czasem mam taka malutka mokra plamke i martwie sie bo na ostatnim usg wyszlo mi afi 7 ale polozna powiedziala ze jest ok bo jestem bardzo szczupla dzidzius jest spory noi tych wod jest tyle ile jest a ze to juz 39 tc to kazali sie nie martwic.. ja jednak sie boje bardzo bo mam dodatni gbs i nie chce zeby cos sie stalo mojemu dziecku.. jednak lekarz wiedzial ze mam dodatni gbs widzial wynik usg i puscil mnie do domu mowiac ze jest ok. mnie jednak martwia te male mokre plamki, mam nadzieje ze to zwykla wydzielina, jak taka plamka wyschnie to zostaje lekko bialy slad. blagam dziewczyny powiedzcie czy ktoras sie spotkala z takim czyms i co wy o tym wszystkim myslicie, bo ja juz o zmysłów odchodze a zupełnie nie mam sie kogo poradzic.. boje sie ze lekarz olal troche sprawe. czy naprawde jakby to byly wody to byla by mokra cala wkladka?

Gość gość
przeciez na usg widac poziom wód, jezeli lekarz mowi, ze jest ok to jest ok. ostatnie dni przed porodem, a wlasciwie miesiac przed jest bardzo nieprzyjemny dla kobiety wlasnie ze wzgledu na uplawy, rozne bolesci, no coz cialo przygotowuje sie do porodu, to napewno nie wody , nie martw sie, czujesz ruchy dziecka? to najwazniejsze.wody plodowe nie zostawiaja bialych sladow, to uplawy ja mialam ich tez bardzo duzo i tez pod koniec chodzilam we wkladkach bo nie dalo rady inaczej, mialam ciagle uczucie wilgoci:) a i tak porod zaczal sie od skurczy, polozna przebijala mi pecherz bo wody nie odeszly, to nie takie proste aby wody sie saczyly.