Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy w Polsce czy wam przeszkadzaja ?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
w moim miescie mało ich jest albo sie wtapiają w tłum , bo znają polski

Gość gość
U mnie jest ich duzo, mieszkaja w bloku obok i czesto sie awanturuja wieczorami nie lubie ich

wydaje mi sie ze najwiecej ich jest w Warszawie i Przemyslu

Mogą sobie być w Polsce , ale pod warunkiem , że jednorazowo nie będzie ich przebywać wiecej w naszym kraju niż 400 tys Najazd 2 mln Ukrainców ? nasz kraj by tego nie wytrzymał

Gość gość
W wlkp ich jest tez duzo

Gość gość
Lepsi ukraincy niz muzulmanie

Gość gość
9:39 jeden chuj.

Gość gość
Ukrainki można jeszcze znieść, ale Ukraińcy to cholerna swołocz jest. Pijane chłopy łażące po Warszawie skore do zaczepiania dziewczyn.

Gość gość
Przychodzi do klasy nowy nauczyciel. - Nazywam się Arsienij Pietrowicz, jestem banderowcem. Dzieci, po kolei przedstawiajcie się tak samo jak ja. - Nazywam się Oleg, jestem banderowcem. - Nazywam się Irina, jestem banderówką. - Nazywam się Witalik, jestem banderowcem. - Nazywam się Wowoczka, jestem separatystą. - Wowoczka, dlaczego jesteś separatystą !?! - Moja mama jest separatystką, mój tata jest separatystą, moi przyjaciele są separatystami, więc ja także jestem separatystą. - Wowoczka, a jeśliby twoja mama była by prostytutką, twój tata - pedofilem, siostra - dz**ką, brat - ćpunem a przyjaciele - pedałami, to kim byś był wtedy ? - Właśnie wtedy byłbym banderowcem.

Gość gość
miałam okazje poznac i pracowac z ukrainkami na 5 jedna była kawał k... nie cierpiała polaków i tego ze u nas pracuje miała strasznie negatywny wpływ na swoje kolezanki gdy skonczyła jej sie wiza i wyjechała pozostałe zaczeły zachowywac sie normalnie okazały sie fajne normalne ciezko pracujace jak my wszystkie dziewczyny

Gość gość
powinno być sito, wizy tylko dla ładnych dziewczyn i osób, które chcą a się asymilować, czyli 90% do wyrzucenia, należy im odebrać karty pobytu i wizy, rezszta 10% może zostać.

Gość gość
W Przemyślu się strasznie panoszą

Gość gość
W Rzeszowie też się panoszą

Gość gość
W Lublinie też jest ich pełno...słyszałem, że część z nich to w ogóle ma dokumenty z deluxa, które podobno niczym nie różnią się od tych z urzędu.

Gość gość
chyba sobie jaja robisz z tymi dokumentami, widziałem i to wygląda tak samo jak te pieniądze w monopoly, jakoś nie słyszałem żeby ktoś nimi zapłacił kiedykolwiek w sklepie

Gość gość
Poruham chętnie ukrainkę.