Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po pregnylu owulacja musi być bolesna?

Polecane posty

Gość gość

Witam w środę o 14 dostałam zastrzyk z pregnylu 10000j nie czuje żadnych bóli jajnika. Jedynie wczoraj rano troche tak jak by mi pulsował jajnik troszeczke bolał. Wszędzie piszą ,że zwijają się z bólu a mnie wcale nic nie boli. Czy jest tu ktoś kto pomimo owulacji nie miał bólu jajników? proszę o odpowiedz

Gość gość
Mnie również bolały jajniki, ale moglo to być spowodowane zagniezdzeniem sie zarodka, bo zaszlam w ciaze :)

Gość gość
Gratuluje:) mnie nie bolą nie wiem jak zawsze pod górke

Gość gość
jest ktoś?

Mnie po Pregnylu nie bolały jajniki, ale za to wymiotowałam i miałam biegunkę , przez 3 dni leżałam w łóżku, każda kobieta reaguje inaczej, jeśli martwisz się czy lek zadziałał najlepiej zrobić usg

Gość gość
Może pęcherzyk poprostu jeszcze nie pękł.

Gość gość
Masakra ale tu już tyle minęło to chyba pękł. Trochę wczoraj rano mnie bolało ale nie mocno. Ciekawe jak jest ktoś bez bólu po pregnylu to proszę o komentarz

Gość gość
Chyba po zastrzyku pęka w przeciągu 48h. Ja bym zbytnio nie sugerowała się tym co piszą w Internecie. Każdy organizm jest inny, ale jesli pęcherzyk był (bo dostałaś przeciez pregnyl) to na pewno w najbliższym czasie pękł/ pęknie. Glowa do góry

Gość gość
Jak okres nie przyjdzie to zrób betę i będzie jasne. Zwykłego testy z szybko lub w ogóle nie rób bo nie wiem czy wiesz ale wyjdzie ci pozytywny bo ma cos w składzie, co się utrzymuje po zastrzyku ok. Chyba 10 dni

Gość gość
Miałam pęcherzyk 23,5mm oczywiście byłam stymulowana clostilbegyt. Dostałam 10000j w środę o 14 odrazu po usg lekarz zrobił mi zastrzyk a od jutra mam brać luteine.byłam pewna że będę miała mocny ból bo się naczytałam że są takie bóle.

Gość gość
Napisz jak juz będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki

Gość gość
Ok ale wątpię że zajdę w ciąże tym bardziej że to jest moja pierwsza owulacja od okolo roku. Nie idę sprawdzić czy pękł bo niedługo zbankrutuje co drugi dzień 100zl. Martwi mnie to bo myślałam że będę miała ostry ból jajnika a tu nic trochę mnie nerka boli ale to pewnie nie od owulacji i wczoraj tylko czułam ten jajnik rano jak chodziłam.

Gość gość
cały czas zaglądam czy były jeszcze jakieś bezbolene owulacje po pregnylu :)

Gość gość
To jeszcze na pocieszenie ci napisze, ze zaszlam w ciaze po 15 miesiącach staran i po pierwszej dawce pregnylu. A stwierdzono u mnie niepłodność

Gość gość
Gratuluję. A bolały cię jajniki po pregnylu? Ja mam za sobą ciąże biochemiczną 2 lata temu po samym clostilbegyt

Gość gość
Bolały tak jak pisałam powyżej. Współczuję, wiem jaki to jest stres...

Gość gość
Stres jest ogromny tym bardziej że w końcu pojawił się pęcherzyk i to całkiem ładny.

Gość gość
A kiedy masz najblizsza wizytę?

Gość gość
Lekarz powiedział że gdyby mi się okres spoznial to mam przyjść na USG. Od jutra mam zacząć luteine .

Gość gość
Hej:) no i jak tam, jak samopoczucie?

Gość gość
Wczoraj byłam 4dni po zastrzyku i pobolewało mnie podbrzusze i miałam tak jakby napuchnięte napompowane. Dzisiaj czuję ciągnięcie tego jajnika co był pęcherzyk nie boli tylko takie dziwne uczucie. Jak narazie to nie mam zielonego pojęcia ale wątpię bo ani mnie piersi nie bolą nic. Od wczoraj zaczęłam luteinę.

Gość gość
Wydaję mi się, ze wszystko jest na dobrej drodze, mnie wtedy piersi nie bolały, dopiero po jakimś czasie.

Gość gość
Wiadomo już coś?

Gość gość
Dziś zrobiłam test jestem 9 dzień po zastrzyku ale wynik negatywny. Objawów jako takich nie mam. jedynie mocne zawroty głowy, wczoraj mdłości, bolał mnie pare dni brzuch jak na okres dzisiaj nic nie czuje, i co najgorsze brak bólu piersi :(zawsze chociaz na okres mnie bolały a teraz sie zbuntowaly i nic

Gość gość
A na betę się wybierasz? Bo nawet gdyby to ginekolog jeszcze tam nic nie dostrzeże

Gość gość
Poczekam do wtorku środy i powtórzę jeszcze test bo zastrzyk miałam 9 dni temu a kiedy pękł to nie wiem. Wydaje mi się że nic z tego nie będzie bo juz mnie pobolewa brzuch jak na okres

Gość gość
Być może, ale musisz być dobrej myśli, ze w następnym cyklu się uda...

Gość gość
W sumie jak sobie przypominam to po 14 dni po pregnylu zrobiłam dwa testy na raz z rana i jeden nie pokazał nic a drugi slaba druga kreskę, powtorzylam za pare dni i byla juz wyraźna wiec piszlam na betę.