Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naga ja

Czy to oznacza, że mogę być np. ukrytą ekshibicjonistką?

Polecane posty

Gość naga ja

Mam nietypowe fantazje seksualne. W zasadzie trudno je nawać seksualnymi skoro nie występuje w nich seks. Lubię sobie wyobrażać, że jestam naga w publicznym miejscu. Już samo to wystarcza mi do silnego podniecenia. Jak byście to wytłumaczyły?

Gość veronikass
mam podobnie nie wiem czy to ukryty exchibicjonizm ale dzałą u mnie podobnie

Gość gość
A ile masz lat autorko?

Gość gość
jak lubisz pokazywać sie nago to udaj sie do którejś z saun gdzie obowiązuje strefa nagości:)

Gość naga ja
19 lat

Gość gość
Wydaje mi się że po części każda z nas ma odrobinę ekshibicjonizmu,bo np.jak można wytłumaczyć to że kupujemy ładną seksowną bieliznę?chyba tylko po to aby nasz partner seksualny patrzył na nas z jeszcze większym pożądaniem,mężczyżni też uwielbiają w nas takie prowokatorskie zachowania obserwuję to np.kiedy kupuję jakąś ładną ,seksowną bieliznę,podniecają mnie spojrzenia i zachowania mężczyzn gdy próbują sobie wyobrazić kiedy to wszystko przymierzam.

Gość gość
Ogolona?

Gość naga ja
Dobrowolnie to ja bym się raczej nie rozebrała o nie nie nie :D Raz tylko byłam naga ale nie dlatego, że ja chciałam. Mimo wszystko do dziś to mile wspominam.

Gość gość
Lubisz jak oglądają Cię inni mężczyźni ? Możesz przejść na priv?

Gość gość
Ekshibicjonizm to bardzo powszechne zjawisko i praktycznie każdy jest ekshibicjonistą, zwłaszcza kobiety. Wszystkie portale typu facebook są tego dowodem, lubimy być podziwiani, lubimy gdy ktoś na nas patrzy. Fantazjowanie że jest się nagim w obecności innych prawie każdego nakręci, bo to po prost jest podniecające i nie ma się czym martwić puki nad tym panujesz.

Gość jestem gość
do powyżej: "zwłaszcza kobiety"??? idż na plażę naturystyczną albo do sauny i zobaczysz 80% facetów gołych i 20% kobiet, z czego nie wszystkie nagie. Faceci to samce, koguty, które obnoszą się ze swoimi gołymi członkami podświadomie pokazując swoją atrakcyjność.

Gość gość
poka cycki!

Gość gość
Podświadomie? idź tępoto doczytaj, co znaczy "podświadomie". W opisanej sytuacji na 100% mamy do czynienia z działaniem świadomym, wręcz "z premedytacją" :P

Gość gość
jestem gość dziś x Nie myl naturyzmu z ekshibicjonizmem, bo to dwie zupełnie inne sprawy. Ekshibicjonizm ma doprowadzić do stanu podniecenia, naturyzm NIE!!! To kobiety częściej eksponują swoje ciało i to jest fakt, bo kręci je gdy ktoś na nie patrzy, komentuje i podziwia.

Gość naga ja
Byłam dziś na basenie. Po basenie miałam taką fantazję, że rozebrałam się w szatni całkiem do naga, odwracam się żeby wziąć strój kąpielowy, patrzę a tu nie ma mojej torby z ubraniami. To niesamowite jak podniecały mnie wizje, że miotam się w poszukiwaniu torby, że idę korytarzem zasłaniając się wstydliwie a mijane osoby patrzą na mnie oniemiałe z wrażenia, że muszę stać naga przed wezwanym policjantem. W tej wizji nie było wcale seksu a byłam dosłownie morka w środku.

Gość gość
Najlepiej znajdź sobie jakieś miejsce, gdzie potrzebują modelki (ASP, kurs rysowania): zaspokajasz fantazje, jeszcze coś tam zarabiasz. Oczywiście trzeba się trochę namęczyć i przez długi czas się nie ruszać, ale jak się ma dobrą motywację, to jest fajnie.

Gość gość
Spokojnie - nie jesteś ukrytą ekshibicjonistką. Po prostu masz takie fantazje. Fantazje erotyczne ma zdecydowana większość mężczyzn i kobiet. Nie ma w tym nic złego. Nie martw się - wszystko z tobą w porządku. Fajnie opisujesz swoje fantazje - cała się podnieciłam. Wg mnie możesz je gdzieś spisywać np. na jakimś blogu lub chociaż do szuflady.