Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bierzecie ibuprom przy KP?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bralam zadnych lekow, gdy karmilam piersia. Widze, ze opinie na temat ibuprofenu i kp sa podzielone i mam obawy. Na ulotce jest info, ze nie ma raczej przeciwskazan, ale zawsze jakies ale pozostaje. Fakt mam "duze" dziecko, ma juz 1,5 roku, ale nie chce przestac go karmic, nie zamierzam w najblizszym czasie..Ostatnie "przeziebienie" ciagnelo sie u mnie ponad 3 tyg i mialam dosc. Teraz znow sie zaczyna, stan podgoraczkwoy, bole glowy itp , chce zwalczyc temat szybko. Do lekarza na razie nie mam jak i az tak zle nie jest. A wiec jak u Was z ibuprofenem?

Gość gość
Czytam ulotkę. Tak ibuprofen biore

Gość gość
Kilka razy wzięłam ale tylko w kryzzysowej sytuacji . Przeziębienie? Weź jakoś groprinosin, mleko z miodem, masłem i czosnkiem, herbata z sokiem malinowym i się kuruj.

Gość gość
Niestety ibuprofen jest gorszy niż groprinosin

Gość gość
Nie. Nawet specjalnie o to pytałam pediatry czy mogę wziąć ibuprom bo apap na ból brzucha u mnie nie działa to powiedziała ze nie zaleca bo dzieci różnie reagują. A pytałam też dlatego ze ibuprom dla dzieci jest od 3miesiaca więc pomyslalam ze powinien być bezpieczny.