Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta która jest aborcją nie jest prawdziwą matką!!! tylko mordeczynią

Polecane posty

Gość gość

nie można wykonać aborcji tylko dlatego, że jest chore, dziecko z gwałtu! to mi się nie mieści w głowie jak można być bez uczuć! co was za matka? pytam się was?

Gość gość
ja się akurat z tobą zgadzam autorko, jestem przeciwko aborcji.

Gość gość
jestem facetem moja droga :)

Gość gość
Masz stanowczo za malutką główkę i jako taka osoba, nic ci się w niej nie mieści.

Gość gość
akurat w tym temacie się zgadzam ,autorze, w innych Twoich nie.

Gość gość
to skoro jesteś facetem, to akurat nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie. Wychowanie dziecka i opieka nad nim spoczywa w 90% na matce. Ojciec pracuje i go całymi dniami nie ma w domu, a to matka musi się zajmować cały dzień upośledzonym dzieckiem. Ojciec prowadzi w zasadzie normalne życie, a matka musi się w takiej sytuacji wyrzec swojego w imię opieki nad upośledzonym dzieckiem. Co do gwałtu to sprawa jest ta sama - facet nie wie jaką traumą dla kobiety jest gwałt i nie zdaje sobie sprawy, że zarodek który się rozwija w jej macicy nie jest jej dzieckiem tylko ciałem obcym zrodzonym w wielkim bólu i traumie na całe zycie.

Gość gość
W innych dlaczego NIE?

Gość gość
Nie chcesz aborcji to jej nie rób. Z chęcią przeszczepiłabym ci chory zmutowany zarodek. Niech rozwija się w twoim łonie, niszczy twoje ciało, a później umiera godzinę po porodzie na twoich oczach.

Gość gość
Jestem za aborcja w kazdym wypadku i eutanazja . Byle d**ek nie bedzie decydowal jak i co kobieta ma zrobic. Daj autorze chociaz jedej kobiecie na utrzymanie takiego dziecka,na fryzjera,na opiekunow i rehabilitantow. Daj na psychologow , samochod dostosowany do potrzeb i mieszkanie bez podjazdow. Daj jej na wakacje i daj jej prace. Dobra prace. Wiec nie pier...dol mi tu o milosierdziu hypokryto.

Gość gość
Rodzilbyś w bólach z nacięytym kroczek a do tego miał komplikacje :) faceci mają tyle do powiedzenia na temat ciąży co kobiety na temat kopnięcia w jaja.

Gość gość
A teraz wszyscy obrońcy życia adoptują chore upośledzone mutanty :) nie?

Gość gość
gość dziś Wam w głowie tylko seks nie dzieci! nie macie sumienia i uczucia do nienarodzonych dzieci.

Gość gość
gość dziś Państwo wspiera dzieci więc nie pisz bzdur :) wolisz pozbyć się problemu bo chore dziecko, z gwałtu to jakiś kosmita co? jak się urodzi zdrowe to już udajesz świetną matkę hipokrytki które popierają aborcję!

Gość gość
no rzeczywiście, zgwałconej kobiecie z ciążą pozamaciczną jedynie seks w głowie.

Gość gość
Spiertalaj od mojej duuupci i mojego łona.

Gość gość
powiedz to kobietom które maja ciąze pozamaciczną, niech umierają bo mają zakaz aborcji, to tyle

Gość gość
gość dziś Ustawa chroni matkę kosztem dziecka! Poczytajcie nie piszcie bzdur!

Gość gość
gość dziś Mówię ustawa chroni takie matki kosztem dziecka!!!!!!!

Gość gość
na takie wady genetyczne wpływa w szczególności długotrwałe branie tabletek antykoncepcyjnych. Nie dość, że przez tą truciznę w późniejszym okresie nie możecie zajść w ciążę to jeszcze masa problemów zdrowotnych z tym związane!

Gość gość
kosztem ZYGOTY, skrzepu komórek bez wykształconych organów, bez wykształconej świadomości.

Gość gość
00:01 Taaaaa....winę zawsze ponosi kobieta bo faceci mają "takie cudne" geny i ich sperma jest wprost kryształowa i "wspaniała". Weź że się dziecinko doucz bo aż w oczy kłujesz idiotyzmem.

Gość gość
gość dziś mężczyźni też są winni ale tabletki antykoncepcyjne też są winne wad :)

Gość gość
Dziewczyny o czym my tu piszemy z jakims ch.ujem,ktory chce decydowac o naszych lonach. W doopie byl,gpwno widzial.Tyle w temacie. Pier.dolic zawsze mozna,ale jak pytam o konkretna pomoc dla takiej kobiety to juz glosu nie zabierze. Toz to zwykly zlamas. Jak mu zona padnie po 10 porodzie i zostanie z gromadka uposledzonych obsmarkancow a proboszcz nie pomoze,to chetnie zasili domy dziecka swoimi zafajdanymi plemnikami,ktore beda zyly na nasz koszt.

Gość gość
gość dziś Ale jesteś wulgarna :) widać, że jesteś za zabijaniu nienarodzonych dzieci które są biedne i potrzebują matki. Chcą żyć! zobaczyć swoją ukochana mamusie :)

Gość gość
00:10 Dokładnie!!!!!!!

Gość gość
Wole byc wulgarna i szczesliwa. Wole zostac nazwana morderczynia i nie pozwolic zyc w cierpieniu temu dziecku. To dopiero milossc. Pozwolic odejsc ,niz zmuszac do cierpienia.

Gość gość
Nie chroni, dopiero gdy dojdzie do bezpośredniego zagrożenia życia, czyli np krwotoku wewnątrznego to dopiero wtedy mogą ratować kobietę, do puli nie pęknie jajowód lekarze nic nie mogą zrobić,nie mają prawa. Muszą czekać aż kobieta będzie w ciężkim stanie/ będzie umierać.