Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieznanaOsobowość

Nie Potrafię się zakochać.

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam bardzo duży problem . Mam 19 lat,nie jestem gówniarą i nie myślę jak dziecko choć sądzę,że czasem każdemu to sie zdarza. Jestem osobą bardzo wrażliwą i czułą także szybko przywiązuje sie do ludzi chce dla nich jak najlepiej i potrafię wybaczyć każdy błąd bo wierzę w to,że sie zmienią. Szybko dorosłam uczuciowo i nie myślę o życiu jak o zabawie. Biorę je na poważnie. Wiele w życiu przeszłam. Wiele wylałam łez,i wielokrotnie zostałam oszukana przez chłopaków jak i przyjaciół . Miałam kilku chłopaków każdego zostawiłam ja sama. Nie dlatego,że chciałam i sie mi znudzili po prostu bałam się zaangażować bardziej. Bałam sie i nadal sie boje,że gdy sie zaangazuje później zostane bardzo zraniona. Jest chłopak,któremu sie podoba lecz ja nie potrafię się zakochać . Za duży lęk mam przed tym. Jeżeli jest tutaj ktoś kto przeżył to samo uczucie ten sam lęk lub to przeżywa proszę niech napisze swoje rady lub przeżycia. Proszę o pomoc o porady co mogę z tym zrobić. Z góry dziękuję.

Gość gość
nic ,poczekać i nie histeryzować co typowe w twoim wieku