Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

women726997

co o tym mysleć.. pomocy

Polecane posty

Sprawa jest taka. Mam faceta ktory aktualnie przebywa za granicą. Wyjechał na kilka miesięcy, do pracy. Nie ma go juz kilkanaście dni a mi go bardzo brakuję... sęk w tym, ze ja jemu chyba nie bardzo. Na początku pisał, lecz później, jakbym ja sie nie odzywała to On by sie ze mna nie skontaktował.. obiecał ze od dziś poprawia nam sie kontakty, bedzie miał internet, kupi karte.. A od poprzednich 4 dni cisza. Napisałam wlasnie do niego, by go ,,lekko zastraszyć'' ze nasz kontakt sie pogarsza, a co dopiero bedzie za dwa miesiace.. I.. nadal cisza.. to jest męczące naprawde, bo nie wiesz co sie z nim dzieje! Nawet, gdyby miał duzo pracy, choć wiem ze nie za bardzo tam sie przemęcza.. to moglby napisac jednego głupiego sms.. zeby sie nie martwic. Moze on daje mi znaki, ze chce sie rozstać? nie wiem co myslec.. boje sie ze juz mi nie odpisze..

Gość gość
jakbyś go naprawdę kochała to byś mu d**y nie zawracała sms i telefonami do niego w najmniej odpowiednich porach gdy akurat śpi po nupojnie spędzonej nocy ...musi się wyspać do pracy .

Gość tumiwisizm
po zatwierdzeniu nowej ustawy aborcyjnej w polskim Sejmie to Polacy zupełnie oleją ciepłym sikiem polskie kobiety , nawet kobiety nie zechcą dotknąć 'kijem' aby tylko nie zaciążyła ! kobiety będą gołymi vaginami kusić facetów nawet w czasie zimy a facet powie wprost , nie , NIE , żadnego bzykania NIE BĘDZIE , przecież możesz zaciążyć a zaciążenie to jest bardzo groźna choroba i alimenty trzeba płacić , więc Nie ! z Angielkami wolę się bzykać dla dobra psychicznego !

Gość gość
daj się mężowi wyszaleć też chce wepchnąć w inne dziurki musi sobie popróbować bolca zmoczyć tu tam raz strzelić niemca w hełm i tak dalej ...

Gość gość
heheazkowałem sobie hehe zartuje sobie he he szczerze nie przejmuj się to dlatego że jest pewnie bardzo zapracowany :)

darujcie sobie głupie komentarze. Po waszych odpowiedziach można wywnioskować, że wasze mózgi sa na poziomie trzylatka. I nie chce tu nikogo obrażać. po prostu komentuje wasze dziecinne zachowanie... a mnie interesuja tylko poważne odpowiedzi

Gość gość
jak 100% kobieta kochasz tylko siebie choć wydaje Ci się , że jego. cóż oprócz mózgu masz też macicę. więc to normalne. interesuje Cię tylko to co Ty... a to co on....?pragnie , czuje ....i , że mu ciężko.

Tylko, nie wspomniałam o tym, że On nie raz wywijał akcje które nie jedna mu by nie przebaczyła.. mniejsza.. po prostu martwie sie i tyle bo ja nawet jak jestem bardzo zajeta to napisze chociaz 1 wiadomosc a On obiecuje i potem nie dotrzymuje obietnicy.

Gość gość
dramatyzujesz , penis się nie wymydli. zasadzi posapie z jąder spuści i już znów Cię kocha.

możliwe, ze troche dramatyzuję. Ale widac, ze nie mogę liczyc na trochę pomocy :D typowe cebulaki. No cóż chociaz sie pośmiałam z was i troche wygadałam

Gość gość
wylizujesz mu dokładnie żołądż po wytrysku w Twoje usta tak by żadna kropla życiodajnego sosu nie uleciała? to bardzo przywiązuje faceta do jego kobiety

Bardzo szczegółowy opis. Widac że masz nieźle zryta psyche koleś, a ja nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu idioty. Zamiast tak siedzieć przed monitorem, wziąłbyś sie pouczył, j****y bezmózgi gląbie i zaczął robić coś kreatywniejszego w zyciu :D

Gość gość
właśnie siedzę w pracy i mam beke z takich mających nocne problemy piczne jak Ty. trafiłaś na to forum z problemem jak przysłowiową kulą w płot.

Gość gość
zaswędziało? to idż opiertol gałkę komuś zrobisz coś pożyteczniejszego niż wydzielanie z siebie picznych żali z braku orgazmu na tym "genialnym" forum albo choć sobie pogrzeb....lepiej Ci będzie...

Gość gość
Autorko, nie wiem ile masz lat i nie osądzam ale...... brzmisz jak zafochana nastolatka bo misio nie pisze nic a nic a przecież miał. Nie masz do faceta zaufania bo jak sama napisałaś: 1. "wywijał akcje które nie jedna by mu przebaczyła". 2. "on obiecuje a potem nie dotrzymuje obietnicy". 3. "wybuchasz, nie panujesz nad sobą a potem żałujesz". X No to powiedz mi CO was trzyma? Ty mu nie ufasz, masz schizy a on Cię ignoruje. Faktem jest że jeśli obecnie przebywa za granicą to niekoniecznie ma taki dostęp do zdobycia karty jakby się wydawało i to może potrwać. Tylko Ty sama najlepiej wiesz Jednak spójnym mianowniekiem jest to, że ty nie masz do niego zaufania. Tak więc moim zdaniem, bez zaufania związek nie może istnieć. Przeczytaj wszystko co SAMA napisałaś i weź to pod uwagę. Nie piszę tego złośliwie. To są moje uwagi które sama napisałaś.

Widać, że komuś tu czegoś brakuje, nie mi. To ze Ci Twoja nie daje (zreszta wywnioskując po piśmie to zapewne zadna Cie nie chce) to nie moja sprawa, koleś srasz ogniem niepotrzebnie teraz sam xD skończyłam temat a Ty nawijasz jak jakiś niewyżyty czubek, który zapewne w zyciu nawet cycka nie dotknął , zaloże sie ze masz 12 lat, pryszcze i stulejkę iiii pewnie dlatego hormony buzują. Ja kończę temat a Ty zawijaj swoje zagrzybiałe niewyżyte jaja bo jak dopiero się rozkręce to na starcie wylecisz ;>

Proszę o normalne odpowiedzi , a Pan który stara sie obrażać na siłę ale niestety mu nie wychodzi, radze się stąd usunąć

Gość gość
przecież to prowo jakiegoś onanisty pryszczatego internetowego jest. takiego języka i "fachowych" okresleń używa kobieta?chyba , że patologiczna , z tkzw. złego dotyku kobieta co to ojciec za flaszkę córkę udostępniał kolegom

Po prostu zniżam się do takiego poziomu jaki panuje tutaj.. niepotrzebnie :) Czepiasz sie mnie ze jestem kobieta i używam takiego języka, a facet który powyżej zachoowuje sie okej? No teraz to naprawde rozśmieszacie do łez :)

poza tym potocznie mówiąc językiem mlodzieżowym , panuję tu wielka ,,gównoburza'' Ja grzecznie sie zapytalam, a Ty niegrzecznie mi odpowiedziałeś. A ja nie jestem taka która da sobie w kasze dmuchać, więc odpowiedz za odpowiedz.

Gość gość
Tak. Nie znam Cię ale staram się pomóc z punktu widzenia które Ty opisałaś. Naprawdę życzą Ci wszystkiego najlepszego. Nie chodzi mi o jakieś zjednoczenie jajników czy wdzięczności. Kiedyś, ktoś pomógł mi w taki sam anonimowy sposób; przedstawił sprawy z innego punktu widzenia a ja staram się odwdzięczyć tym samym innym osobom. Zresztą, ja uważam że kobiety powinne znaleźć zrozumienie między sobą zamiast "drzeć koty". Trzymaj się i dbaj o siebie bi jak ty tego nie zrobisz... to kto? Facet jest tylko dopełniaczem naszego szczęścia i miłości, tak jak my dla facetów. Czasami trafia się na "zarazy" obydwóch płci i wtedy jedna z nich musi się odciąć od "zarazy" żeby żyć pełnią życia.

wystarczyło napisac, że przesadzam tak sie zachowując i tyle, kazdy ma prawo do błędu, ciekawe czy wy jesteście tacy idealni i macie idealne związki. No nic, to powszechnie pokazuję spoleczeństwo polskie, chamstwo i prostactwo. Aż żal mi Was.

Gość gość
PRZEPRASZAM ZA OKROPNE literówki :-)

A za tą odpowiedz bardzo dziękuję. Chcialam sie wygadać, po to jest to forum, nawet można spowiadać sie nawet z drobnych problemów, to ludzkie i naturalne a każdy martwi sie na swój sposób. Niestety znajdują sie tacy ludzie jak ten powyżej który musiał naprawde miec poważny problem z samym sobą. No nic dzięki wielkie jeszcze raz koleżanko za poradę :)

Gość gość
a prosze bardzo. jestem chłopakiem

Gość gość
To ja też Ci podziękuję za normalną odpowiedź :-) Kafeteryjne forum nie zawsze służy "normalnym" ludziom. Coraz więcej tu gimbazy, ale cóż....taki urok tego forum. Trzymaj się i dbaj o swoje szczęście, o siebie, o swoje spełnienie, a także dziel się tymi aspektami z kimś, kto na nie prawdziwie zasluguje. "Pół kwiatu tego światu" nie tyczy się tylko facetów :-) Ja idę spać. paaaaaa

Gość gość
jakbyś się bardzo samotna poczuła to daj znać . jestem przystojny. dobranoc