Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZTEROLATEK SIOSTRY CIĄGLE GRA W GRY NA TABLECIE.CZY TO JEST OKEY?

Polecane posty

Gość gość

CZTEROLATEK SIOSTRY CIĄGLE GRA NA TABLECIE..SIOSTRA Z MEZEM NIE MAJA CZASU NIM SIE ZAJMOWAC I NAJLATWIEJ IM DAC MU TABLETA ....SCIGAJA MU CORAZ TO NOWE GRY I WTEDY MAJA CZAS NA SWOJE RZECZY A ON SIADA Z BOKU I GRA....CZY WG WAS TO DOBRE DLA TAKIEGO DZIECKA?CZY WIEKSZOSC RODZICÓW TAK ROBI?

Gość gość
Duzo rodzicow tak robi z mojego otoczenia. Po prostu nie maja czasu dla swoich dzieci.

Gość gość
Ja jestem przeciwniczką tabletów moja sześcioletnia córka korzysta z dzieciństwa bawi się z rówieśnikami na placu zabaw koło naszego bloku zaprasza koleżanki do siebie rozwija swoje zainteresowania : chodzi na plastykę pomaga mi piec np ciasto lubi jeździć rowerem grać w gry planszowe. Cieszę się że właśnie tak wychowuję moją córkę ma aktywne dzieciństwo a nie cały dzień spędzony przed tabletem grając w gry później może się rozwinąć u tego dziecka wada wzroku (nie chcę tym straszyć) ale tak może się zdarzyć potem dziecko może się uzależnić ja oczywiście pozwalam mojej córce obejrzeć bajkę. Jak się cała bajka skończy to wtedy wyłączamy telewizję i robimy coś pożytecznego . Tabletu w domu nie posiadam ale bym na pweno nie pozwoliła żeby córka cały dzień gapiła się w ekran od tabletu

Gość gość
Wada wzroku to pikus. Tablet i tv za bardzo stymuluje prawa polkule a poten same klopoty: problemy ze skupieniem,nauka,nadpobudliwosc,.