Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny facet mnie olewa mam już dość

Polecane posty

Gość gość

Ile można... byliśmy na 4 spotkaniach, fajnie się rozmawiało, wydawało się, że podobam mu się. On jest zwyczajnym chłopakiem, powiedziałabym nawet że wg kanonów trochę nieurodziwym, ale dla mnie normalnym. Ciekawie ostatnio spędziliśmy czas, on się nawet nie chciał rozstawać i przedłużał spotkanie. A teraz co? od 4 dni cisza. Pisaliśmy po spotkaniu, potem nagle milczenie. Dotąd pisał do mnie codziennie, nie zdarzyło się, żeby nie napisał. Co się dzieje...? Raczej nie robi tego, żeby sprawdzić czy ja napiszę, bbo ja akurat czasami potrafiłam do niego napisać i daję mu dowody sympatii (w sensie jestem miła, interesuję się nim i jego ,życiem etc) - choć staram się nie przesadzać i nie "rzucać na niego", to dopiero początek.

Gość gość
To jest tak, że z naprawdę sporego zaangażowania zostało... no właśnie, milczenie.

Gość gość
Możesz napisać zapytanie co tam słychać i po formie odpowiedzi zorientujesz się czy mu zależy na kontakcie, czy odpowie tylko aby cię zbyć.

Gość gość
22:30 aż dziwnie mi pisać po takiej przerwie. Ale hmm, może spróbuję faktycznie?

Gość gość
Przestancie leciec na bad boyow

Gość gość
Jak on jest bad boyem to ja jestem królową angielską :D. Haha :)

Gość gość
No, ale to po prostu dziwne, że ktoś taki zaangażowany,a nagle zaczyna milczeć. Może spróbuję tak zrobić.

Gość gość
to nie jest facet dla ciebie.

Gość gość
Słuchajcie, odezwał się jak gdyby nigdy nic i wrócił do rytuałów, czyli codziennego pisania...

Gość gość
I od razu zaproponował kolejne spotkanie. Pisał, że był trochę zajęty.

Gość gość
Moze chciał Cie potrzymać w niepewnosci troche i poczekać co zrobisz

Gość gość
Pewnie z inna się zabawiał:D

Gość gość
daruj go sobie :o

Gość gość
Hmm, no z własnego doświadczenia napiszę Ci, że takie milknięcie na kilka dni nie wróży zbyt dobrze... Prawdopodobnie będzie się to zdarzało coraz częściej

Gość gość
Ale możesz go jeszcze poobserwować , nie zrywaj z nim kontaktów.. tyle, że sama wiem po swoich relacjach z facetami, ze takie milkniecie na kilka dni juz na samym poczatku raczej nie wrozylo dobrego zwiazku, potem zdarzało sie to coraz cześciej, az w koncu facet calkiem olał

Gość gość
inaccessible89 - A ja mam inne zdanie. Owszem, powinno się z jedenj strony mówić co nam się nie podoba np. jakieś chamskie zachowanie czy brak szacunku, ale jeśli chodzi o milczenie kogoś to takie trochę dopominanie się o uwagę...