Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twosty

pomoc potrzebna od zaraz

Polecane posty

Gość twosty

Witam, mam pewien problem. Od małego nie mogę uporać się z otyłością i czas to zmienić. W sumie zrobiłem to rok temu ale spartoliłem sprawę. Po sylwesterze 2015 przeszedłem na cudna dietę dukana której trzymałem się jak uchodźca zasiłku w Niemczech. Po 5 miesiącach z 120 kg wazylem 87 kg. Wszystko było fajnie no bo mierze 194 cm wzrostu aż zacząłem znowu jeść słodycze w nocy i pić alkohol nie stosując się do 3 i 4 fazy. Probowałem wrócić na dukana ale przynosiła zbyt małe wyniki jak na to co na nią musiałem wydać. Proszę o pomoc. Podajcie mi nazwy diet w których mógłbym walnąć podobny wynik w podobnym czasie nie zwracając uwagi na to czy dieta jest zdrowa czy dobra dla organizmu. Dodam że efekt jojo zwiększył moja wagę o 10 w porównaniu do wagi wyjściowej.

Gość gość
czyli jednym słowem znów chcesz schudnąc w niezdrowy sposob i za rok wazyc 150 kg? Nie dość że gruby to jeszcze idiota, wspołczuje

Gość gość
Kazda cud-dieta wywola efekt jo-jo, a szczegolnie diety ograniczajace weglowodany. Musisz zmienic sposb odzywiania, inaczej nic nie pomoze na stale. Schudniesz, a potem utyjesz WIECEJ niz schudles i tak w kolko.