Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym można zaimoponować dziewczynie ?

Polecane posty

Gość gość

proszę o szczere odpowiedzi , czym można zaimponować kobiecie?

Gość gość
Wielkim penisem drogim autem i grubym portfelem

Gość gość
Mądrością życiową

Gość psycholog amatorka
inteligencją dobrocią opiekunczoscią,mi akurat imponują ogólnie ludzie prawdomówni pracowici uczciwi szczerzy...dużo kobiet lubi męzczyzn odważnych silnych fizycznie i takich którzy potrafią o nie dbać

Gość jego księżniczka
mi sie podobają duże kutasy,to jak mój facet daje mi codziennie prezenty i robi to z serca,nie ogląda sie za innymi dupami i do tego pakuje na siłowni a mnie traktuje jak ksiezniczke,kocham cie Robert

Gość gość
9:45] masz rację,to wszystko b sexi

Gość jego księżniczka
znaczy duży kutasek mojego mena,innych nie chce bo mój to ideał

Gość gośćsmutasska
Jak męzczyzna jest wpatrzony w swoją wybrankę i inne go nie obchodzą,no i musowo musi ją szanować.

Gość gośćdmjwmgtaj
wiedzą,talentem,łagodnoscią,opanowaniem troskliwoscią..nie znoszę chamów brutali prostaków egoistów ..dla mnie jest ważne żeby chłopak mi dawał takie ogólne poczucie bezp i komfortu psych

Gość gość
mi imponują faceci ładni niegłupi i zaradni,niekoniecznie nadziani i jednoczesnie skromni wierni

Gość gość
Dużo dziwczyn lubi przypakowanych opalonych koksów z siłowni jeżdżących super brykami z hajsem

Gość typowa samica z natury
tężyzną fizyczną siłą psych, intelektem i zaradnoscią życiową,to u nas kobiet tak wynika z natury ze chcemy dla siebie takich partnerów i ojców dla naszych dzieci,zeby umieli nas obronić i troszczyli sie o nas

Gość gość
Tak panienki leca na silne ramiona moja rzucila swojego bylego bo by pizda mial ze 32 w bicepsie ja mam 42 i lubi jak ja mocno klepie po tylku jak ja posowam moja 22cm maczugą

Gość czaka76
Porządnej dziewczynie zawsze zaimponujesz kulturą oraz opanowanym i dojrzałym zachowaniem. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów światowych marek na http://prosto-sklep.pl/

Gość gość
gość dziś Mądrością życiową zgadzam sie taką jaką ma gość dziś

Gość gość
Najbardziej inteligencja, poza tym opiekunczoscia w stosunku do niej, nie badz nigdy nachalny, miej dobry wlasny wyrobiony styl, nie chwal sie kasa

Gość gość
czaka76 dziś jak kupie te buty to bede opanowany i kulturalny? No to dobra kupie ale jak sie okaze ze nie, to ci tak kulturalnie wp... że na tylku nie usiadziesz.

Gość gość
co to znaczy inteligencją bo ja chyba głupi jestem. Wystarczy że wkuję na pamięć kilka cytatów z mądrych książek?

Gość gość
Szarmancki facet w dzisiejszych czasach mi imponuje, bo to gatunek na wymarciu, a jak cos jest unikatowe to jest pożądane.

Gość gość
a mnie szarpanie nie imponuje

Gość gość
Inteligentny facet to taki z ktorym można pogadać o wszystkim, a nie tylko o piciu i dupczeniu. Który ma obszerną wiedzę i zachowuje się asertywnie.

Gość gość
Inteligencja to nie znaczy że jak jesteś informatykiem czy chemikiem to zaczniesz jej recytować algorytmy tylko chodzi o ogólną wiedzę. No i o taką inteligencję emocjonalna, że byle pierdola nie wyprowadzi cię z równowag itp.

Gość mam super faceta
mi imponuje mój chłopak jak mi robi minetke i jak mnie chwyta za włosy o mocno rznie w obie dziurki,wtedy czuje się jak prawdziwa uległa kobietka a jego traktuje jak prawdziwego samca i maczo

Gość Wiolettkaa
Zależy od dziewczyny,jednej imponują męzczyzni ,chłopacy z kasą,przystojni,silni,odważni,przebojowi,innym ogólnie zaradni,pracowici,inteligentni,opiekunczy,skromni,wartościowi,przyzwoici..

Gość gość
śniadych i wysokich lubie

Gość gość
siła odwaga zdecydowanie uczciwość empatia szacunek do kobiet lojalność zaradność pracowitość ciekawe hobby

Gość kobieta z  krwi i kości
Kasa Seks Władza to się liczy dla kobiet najbardziej

Gość gość
wielu kobietom imponuje wygląd i kasa a jak facet tego nie ma to wybierają tych odważnych pewnych siebie,tak zauważyłam