Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie denerwuja te idiotki na czarnym protescie ktore mowia ze kobiety maja

Polecane posty

Gość gość

Mózg.... Przeciez nikt ta ustawa nie zarzuca ze kobiety sa glupie czy nie maja mózgu. To chodzi o wzgledy religijne. Aborcja jest niezgodna z religia chrzescijanska i stąd chca jej calkowitego zakazu. To bzdurna ustawa bo zagraza to życiu kobiety. Dobrze ze protestuja ale bez przesady ze takie idiotki z siebie robia mowiac ze sa inteligentne i maja mozg wiec chca decydowac.... przeciez to lekarz decyduje czy zagrozenie zycia jest czy nie. Ktoś ma inne spostrzezenia?

Gość gość
Gówno prawda. Nie wiesz to nie pisz.

Gość gość
mnie to wisi, nie denerwuja mnie takie rzeczy i jest mi to obojetne

Gość gość
Mnie to denerwuje bo jestem kobieta i jak one mowia o mozgu i inteligencji w kontekscie sporu o aborcję to az mi wstyd

Gość gość
Nikt nie ma innego pogladu?

Gość gość
Idiotki sa za zabijaniem nie nienarodzonych dzieci

Gość gość
Po kolei. Nie ma żadnej ustawy. Dwa przeciwstawne projekty obywatelskie zostały skierowane do prac w komisjach. Te protestujące robią awanturę polityczną, bo chcą zaistnieć. Protestują przeciw ustawie, której NIE MA.

Gość gość
Ustawy nie ma jest tylko jakis tam projekt ktory nic nie znaczy ale wlasnie rozpetalo to burze medialna w spoleczenstwie. Ja nie mowie ze calkowity zakaz aborcji jest dobry ani tez brak tego zakazu. Obecne rozwiazanie jest dobre. Mi chodzi tylko o te argumenty mozgu i inteligencji. Czy to dla was nie wstyd ze podnosza argumenty ktore w ogole tego nie dotycza?

Gość gość
Bo ten nowy projekt został przegłosowany i jest w trakcie poprawek a co za tym idzie niedługo kobiety będą traktowane jak bez mózgowe istoty i karane nawet za poronienie, będą musiały rodzić nieuleczalnie chore dzieci takie jak u doktora Chazana lub takie co będą jeszcze żyły kilkanascie lat ale jak roślinki. Dlatego jest ten protest aby nie zmieniać ustawy już istniejącej na ustawę, która jest jak prawo w Iraku, jak w krajach gdzie kobiety nie mają praw.

Gość gość
A poza tym konstytucja gwarantuje wolnosc slowa i rreligii więc niech nie narzucaja wszystkim wlasnego zdania. Kazdy ma prawo do decydowania o sobie i wlasnym sumieniu.

Gość gość
16.22 samonakręcanie się- to niezdrowy nawyk, może przejść w obsesję i psychikę. Autorze, dlaczego mam się wstydzić, że ktoś paple głupoty i projektuje coś, czego nie będzie? Tym osobom psychiatra się kłania.