Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nineczka90

Zakochałam się w koleżance

Polecane posty

Witam Postanowiłam założyć ten temat gdyż mam problem i potrzebuję Waszej porady. Otóż tak jak w temacie zakochałam się w koleżance. Nigdy nie myślałam, że przytrafi mi się coś takiego, ponieważ zawsze interesowali mnie tylko i wyłącznie mężczyźni. Aż tu nagle na imprezie u znajomej zobaczyłam ją! I moje życie całkowicie się zmieniło ( znałyśmy się wcześniej gdyż mamy wspólną kuzynkę, ale nigdy nie zwracałam na nią uwagi. Rozmawiałyśmy kilka razy i to wszystko). Teraz zobaczyłam ją po około dwóch latach i pokochałam w momencie gdy tylko na nią spojrzałam. Nigdy w życiu nie przeżyłam czegoś takiego. Nigdy nie przeżyłam czegoś tak cudownego. Wtargnęła do mojego świata i wywróciła go do góry nogami. Niestety nie widujemy się często. Kontakt właściwie mamy przez Facebook a i tak nie piszemy ze sobą zbyt często. Nie wiem co mam zrobić. Ona nic nie wiem o moim uczuciu do niej a ja tak bardzo ją kocham, z każdym dniem coraz bardziej. Ciągle myślę o niej, tęsknię za nią. Nie wiem co dalej.Nie mogę jej tego wyjawić, ponieważ nasze rodziny się znają, boję się jej reakcji i tego co będzie dalej. Z drugiej strony Chcę walczyć o to uczucie. Nie chcę jej stracić. Strasznie mnie to męczy. Ona obecnie jest sama, ale ciągle dręczy mnie myśl, że w końcu w jej życiu pojawi się ktoś kogo pokocha a to nie będę ja. Biję się z myślami czy jej powiedzieć czy nie. Nie chce burzyć jej świata. Ale też wiem, że nie potrafię dłużej tłumić w sobie tego uczucia. Poradźcie mi coś. Proszę Was.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować