Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić? Jestem tuż po rozstaniu, a pojawił się nowy fajny facet..

Polecane posty

Gość gość

Właśnie zostawił mnie facet po 4 latach związku, bo stwierdził, że on nagle sam nie wie, co do mnie czuje. Przechodzę teraz najgorszą fazę, chce mi się bez przerwy płakać, nie mogę jeść ani spać. Czuję, jakbym już nigdy nikogo nie mogła pokochać. Ale nagle ni stąd ni zowąd pojawił się miły facet, napisał, że zna mnie z widzenia od dawna i w końcu znalazł mnie w necie. Czyli postarał się już na wstępię ;) chciałby mnie zaprosić na spacer i takie tam.. No i super, to bardzo miłe, tyle że ja chyba nie jestem gotowa, ciężko mi sobie teraz wyobrazić się z innym facetem. Nie chce nikogo skrzywdzić, bo sama teraz jestem skrzywdzona. Z drugiej strony - facet fajny, widać że mu zależy na znajomości, że chce mnie bliżej poznać. Co robić? Jak móc znowu spojrzeć na innego faceta po rozstaniu?? ;)

Gość miannna
Nie musisz od razu się z nim wiązać, możesz przecież powiedzieć szczerze jak jest, że możecie się póki co kumplować i poczekać na to, co będzie dalej :)

Gość gość
możecie się póki co kumplować i poczekać na to, co będzie dalej x Nie ma takiej opcji, kobieta świeżo po rozstaniu bardzo szybko wejdzie nowemu facetowi do łóżka, wystarczy że zobaczy w nim "przyjaciela" któremu może się wypłakać, do którego może się przytulić, itd... Najlepsze rozwiązanie to odpuszczenie sobie nowych znajomości do czasu aż zapomni się o byłym.