Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym tc zaczęły ustępować wam wymioty ?

Polecane posty

Gość gość

Czy 10/11 tc to już ten czas , czy to zły znak ?

Gość gość
Książkowo wymioty i mdłości ustają około dwunastego tygodnia. U mnie aktualnie 18 tydzień i dopiero od mniej więcej półtora tygodnia czuję się dobrze. Pamiętaj, że każda kobieta inaczej znosi ciążę, a organizm potrafi nam spłatać w tym stanie przeróżne niespodzianki.

Gość gość
Wiem , to moja 2 ciąza i w pierwszej miałam b. długo, tak jak Ty albo i dłużej.Teraz zaczęły szybciej słabnąc, a najgorszy był ok.8/9 tc ,latałam non stop do wc. Trochę panikuję czy to nie za szybko na takie złagodzenie. Wech mam nadal wyczulony i mdłości ale już sporo mniejsze niż jeszcze tydzień temu.

Gość gość
Mi odeszlo w drugim trymestrze z dnia na dzien

Gość gość
U mnie też 12/13 tc w dwóch ciążach, w jednej dosłownie z dnia na dzień było ok (a zaczynałam każdy dzień od wymiotów i potem często się powtarzały), w innej jeszcze zapachy mnie męczyły trochę i mdłości ale i to wkrótce przeszło. Zostały jedynie mdłości/wymioty przy migrenach, ale to i bez ciąży się zdarzało. Za to w pierwszej ciąży jeszcze po 20 tc wymiotowałam...

Gość gość
A ja nie miałam żadnych ciążowych dolegliwości. Niestety od 4 miesiąca nie śpie po nocach jestem zmęczona i rozdrazniona na szczęście poród już widać na horyzoncie :) pozdrawiam