Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pupa do oceny.

Polecane posty

Gość gość
sądząc po zdjęciu masz bardzo ładką buzię. zdjęcie z zaciśniętymi nogami jest słodkie. widać, że jesteś zgrabna. masz płaski brzuszek i wciętą talię. po zdjęciach samej pupy i nóg nie było tego widać. to z rozchylonymi pośladkami jest bezwstydne i podniecające.

Gość gość
* ładną. takie 10/10. :) i sądzac po wszystkich zdjęciach jesteś zgrabna i atrakcyjna. nie masz się czego wstydzić. pojedyncze zdjęcia tego tak nie oddadzą.

Gość gość
dziękuję za miłą ocenkę, ale z nogami i pupą się nie zgodzę :) Nie są zgrabne pan co chciał zdj. jak się "masturbuję" czy coś w tym stylu :) http://scr.hu/0qxdu/i5ck7 prosze bardzo :)

Gość gość
jeśli możesz wyślij tutaj zdjecie jak zabawiasz się z jakims wibratorkiem

Gość gość
@gość Podnieca mnie to jak ktoś ocenia moje nagie zdjęcia, jestem taka trochę ekshibicjonistka :) Jeżeli ktoś mnie poprosi bez wyzwisk nie widzę problemu abym je zrobiła oczywiście z umiarem i w miarę moich możliwości :)

Gość gość
Ale mam na ciebie ochote :)

Gość gość
Też chcialbym zdj. jak sie zabawiasz wibro Wstawilabyś jeszcze dziś zdjęcie, stópeczek tak żeby było widać też c**e*kę ? Prosze ostatnie zdj. :)

Gość gość
I podnieca Cię że może po drugiej stronie siedzi brzuchaty Janusz i marszczy freda? Bo że siedzą onany typu Kokos czy Przemo to naturalne, ale są tu też masturbanci starsi wiekiem. W latach zbliżonych do wieku Twojego dziadka Spoko. Każdy ma ambicje na swoją miarę:)

Gość gość
idź ty balasie stąd nie obrażaj atrakcyjnej kobiety

Gość gość
Sama się obraża , tylko jest zbyt głupia by to zrozumieć:D

Gość gość
Nie obraża się. To Ty jesteś obraźliwy. Nie podoba Ci się to nie wchodź.

Gość gośćBBB
Zrób zdjęcie gdzie widać więcej Ciebie, nie tylko takie zbliżenie. Jak wkładasz w siebie paluszki. Pozdrawiam

Gość gość
już nie da, bo objechali ją strażnicy moralności (tylko co to za moralność, kiedy jest się wulgarnym wobec dziewczyny)

Gość gość
Ej suczko wstaw jakies nagie fotki rozesle je kolegom albo podaj facebooka to zobacze na twoim profilu

Gość gość
gość 21.00 o Fb zapomnij, a jeżeli masz zamiar tak do mnie pisać wulgarnie to o fotkach zapomnij. gośćBBB Zrobiłam takie na foletu http://scr.hu/0qxdu/6i9dz , więcej nie mogę pokazać z oczywistych względów :)A takie zbliżenia są moim zdaniem najlepsze, widzisz to co chcesz widzieć i więcej nie musisz :) rownież pozdrawiam.

Gość gość
Ciasna ta buleczka? ;)

Gość gość
Pupy Ci nie pokażę, bo wcale nie jest taka ładna jak moja c**ecz*ka. Pokazywałam już na wcześniejszych zdjęciach pupę, bo na tym z początku opierał się moj temat do jakiegoś czasu. Nie było Cie może jeszcze wtedy, zdjęcia wygasły :) A oceniali mi ją na 4/10, wiec sam wiesz :) A to zdjęcie co pokazałeś...chciałabym mieć tak seksowną pupcię jak ta Pani :) gość 21.12 czy ciasna ? 2 palce wejdę, ale 3 nie dam rady, a dildo rzadko się zabawiam, bo jest ono za duże jak dla mnie :)

Gość gość
Ciekawe jak smakuje ta cipcia :)

Gość gość
Przydaloby sie troszke wloskow, wtedy bylaby idealna :)

Gość gość
Jezu co za brzoskwinka, az mi slina cieknie. Wsadzilbym tam jezyk, na poczatek oczywiscie.

Gość gość
Nic nie musisz zmieniać jesteś za chuda moim zdaniem tyłek płaski. Przytyj coś

Gość gość
Szmato dawaj lepsze zdjecia najlepiej jak cos ssiesz lub polykasz !

Gość gość
Sory ale jestes za chuda

Gość gość
Po co jej mówicie, że tyłek za płaski albo że jest za chuda? Nie prosi już o ocenę. Zawsze mnie roz******la, jak faceci, którzy nie mają dziewczyny albo są 2/10 patrzą na jakąś i tylko mówią, co nie tak w cyckach albo we twarzy, albo jaka suka i że by ją ****ał. Niedorozwoje.

Gość gość
gość dziś Niedorozwoj to twoja matka szmato! Laska to szmata skoro wstawia takie zdjecia!

Gość gość
Ostatni raz pokazałam pupę :) Wstawiłam zdjęcie pupy w całości i wypłynął na mnie hejt sytuacja się powtórzyła jak na stronie 3 czy 4 :) nie jestem żadną szmatą, a zdjęcie wstawiam bo lubię bo mogę, a jeżeli komuś to nie odpowiada to nie musi na nie patrzeć. Gość 17:45 po tych wyzwiskach na mamę sądzę, że masz jakie 14-13 latek i nigdy w życiu nie widziałeś nagiej kobiety nie licząc tych w internecie. Pozdrawiam i dziękuję tym co mnie tu tak bronią przed armią z podstawówki :)

Gość gość
Dobrze powiedziane. możesz jeszcze wstawiać zdj. mi się każde podoba:) widziałem u Ciebie wszystkie części ciała mrrr...ale nigdy nie wrzuciłaś zdj. jak np. rozszerzasz c**eczkęę albo pupkę :) Wszystkie zdjęcia są nagie, chciałbym cię zobaczyć w majteczkach najlepiej różowych będą Ci pasować pod kolor :)

Gość gość
Oj kolego to nie jesteś na bieżąco ;) bo koleżanka już wrzuciła takie zdjęcia ;) była w majteczkach chyba na 2 zdjeciach irozchylała tez cipeczke oraz pupcie na kilku zdjeciach ;)