Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pupa do oceny.

Polecane posty

Gość gość
gość 19.18, proszę bardzo "spompowane" a raczej grube...nogi, po kąpieli w łazience http://scr.hu/0qxdu/wjk7c Zamazałabym, ale będzie proszenie o bez cenzury, typowe o facetów A tu dla panów którzy chcieli piersi do oceny i specjalnie z dedykacją dla tego, który napisał, że nie zmieniam kołdry, bo cały czas żólta, więc znowu na łóżku z tą żółtą kołderką http://scr.hu/0qxdu/8hav2 Na piersiach mi nie zależy, co sądzicie o nogach, bo jeszcze nie pokazywałam.

Gość gość
o jezu święty...nogi jak nogi, ale ta cip*czka nie masz pojęcia jaka ona jest słodka już Ci to napisałem 2 razy wyżej, ale znowu za cip*czkę masz 9/10...ona jest śliczna, cudowna, a co do nóg to nie ukrywam i z szczerością 4/10 musisz popracować nad nimi. Piersi też są słodkie, duże sutki, ale Ja to uwielbiam i to "z dedykacją na żóltej kołderce" ps: ja zmieniam co tydzień. tylko że Ty zrobiłaś zdj. z perspektywy gornej, a mogłabyś zrobić jak ściskasz je ramionami, bardzo proszę. Cycki 7.5/10 proszę o zdj. jak ściskasz ramionami.

Gość gość
Chcesz ujędrnić tyłek i uda, to nie dawaj się nabierać na siłownie i karnety, wystarczą na początek same przysiady i nic więcej, siłownie jest dobra dla tych co chcą poprawić całą sylwetkę, a domowymi sposobami nie zawsze się da.

Gość gość
@gość 19.59 wolę jednak siłownię tam jest inaczej, inna atmosfera...rozumiesz :) @GOŚĆ 19.52 mega dziękuję za ocenę, szkoda że z nogami jest kiepsko i aż tak źle to wygląda..., a co do prośby o zdjęcie tak jak Ty to mowiłeś "ściśnij ramionami" to proszę bardzo: http://scr.hu/0qxdu/b167b

Gość gość
te dwa ostatnie zdjęcia są nieestetyczne

Gość gość
Ale bym sie przyssal do tej c**eczki, jest mega :)

Gość gość
Jej dziękuję za to zdjęcie piersi bardzo mocno odświeżałem co 30sec. z nadzieją ze odpisałaś :P dziękuję są boskie, a powiedz mi dlaczego na lewym sutku masz taką kreskę ? na 1 i drugim zdjęciu od urodzenia ? gość 20.09 co nieestetyczne u niej jest ? ta blizna na sutku o ktorą zapytalem powyżej ?

Gość gość
To ostatnie zdjecie boskie :D Cudne piersi ;)

Gość gość
Jako mezczyzna uwazam, ze pytanie sie mezczyzn o opinie na ten temat nie ma sensu bo mezczyznom kazdy tylek kobiecy przejdzie. Mezczyzni maja znacznie nizsze wymagania niz same kobiety.

Gość gość
Zay3bisteeee cycki 9/10, a to zdjęcie ostatnie..mega jak je ściskasz ....gość powyżej wpadł na good pomysł xd A co z tymi zdjęciami pochwy z bliska wspominalaś o tym na 2 stronie, bo czytałem :D ogole jestem tu od 2 dni i codziennie odwiedzam to jest jak BLOG :P Codziennie możesz dodawać jakieś nagie/pól-nagie zdjęcia :D Co będzie z tymi zdjęciami z bliska pochwy ?:P Proszę ...

Gość gość
Autorko a ile masz lat bo nie wiem czy powinienem ogladac? Czesto male dziewczynki wysylaja swoje nagie zdjecia by poczuc sie "prawdiwymi kobietami"

Gość gość
Dziewuszyno, tu pisała Ola Wróbel z Weekendu, daj spokój

Gość gość
gość 20.23 napisałam na samym początku, że mam 19 lat i chłopaka...zobacz, poczytaj wszystko od zera @gość 20.24 nic z tego nie rozumiem jaka ola wróbel co ? weekend ? Wszystkim dziękuję za opinie i oceny na temat mojego ciała to pozytywnie na mnie wpływa. Jak czytam same pozytywy...samoocena na pewno rośnie, dziękuję :) @Gość 20.23 zdjęcie "pochwy" mam na telefonie, z jakiej perspektywy Ci wrzucić, wrzucę maksymalnie jedno :)

Gość gość
Nie jestem tym gościem od pochwy, ale jeżeli wrzucasz to poproszę rozwartą palcem i z bliska, jak obiecałaś.

Gość gość
gosć 20.38 nie, takiego nie mam :) musiałabym zrobić, przed 21.00 może wrzucę.

Gość gość
Czekam z niecierpliwością :)

Gość gość
uwaga bo policja też tu grasuje

Gość gość
śliczna...ja...**** :) Naprawdę śliczna, tylko robiać zdjęcie mogłaś nie od lustra, i nie przy mocnym bliskim jasnym świetle, bo świeci się sttrasznie. Jak ja robię Sobie jakieś zdj. z bliska np. Penisa to staram się aby było jasno, ale nie za jasno żeby się nie świecił jak psu jajca. Ale ogolnie 10/10...śliczna naprawdę, licz się z tym, że z wiekiem nie będzie już taka śliczna :P narazie jak napisałeś masz ukonczone niedawno 19 lat, wiec temu tak młodo, ale nie na długo :) uwierz

Gość gość
@gośc 21.10 dziękuję :) Wiem, jak teraz tak patrzę to wygląda jakby była mokra,dziś już nic nie wrzucam, ale zadawać pytania można śmiało będę odwiedzała co chwilkę.

Gość gość
Lubisz miec lizana cipke? :)

Gość gość
gosc 21.17 nie wiem czy lubię, bo jeszcze nigdy mi nikt nie lizał..mimo, że mam chłopaka od 4 miesięcy

Gość gość
Marnuje sie taka sliczna brzoskwinka :)

Gość gość
wyslalabys zdjecie jak wkładasz cos do ci*ki specjalnie dla mnie? :*

Gość gość
gość dziś Koleś bez takich Ok koleżanka prosiła o ocenę swoich kształtów a przy okazji na prośby pokazała troszkę więcej. Ale nie proś o takie rzeczy. No chyba ze koleżanka będzie chciała takie zdjęcie wstawić to spoczko

Gość gość
@gość 21.33 na pewno nie dziś, a jak coś wrzucam to tylko tutaj, nikomu nić nigdzie nie wysyłam .

Gość gość
Wrzucisz stopy do pokazania na swojej żółtej kołderce heh tej co się czepiali, a mi odpowiada :P

Gość gość
21.41 X uspokój się Koke:d

Gość gość
Ej cipko wstawilabys jakis filmik jak jakis koles cie roocha?