Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrota999

Czego On ode mnie chce???

Polecane posty

Gość Stokrota999

Witam, moja historia może się wydać dramatem rodem z gimbazy, ale już sama nie wiem co o tym myśleć więc do rzeczy;) w mojej paczce jest chłopak dwa lata młodszy, znamy się od kilku lat,ale ostatnio spędzamy więcej czasu razem (nie sami). Od paru miesięcy mam wrażenie, że coś się między nami zmieniło. Kiedyś po wspólnej imprezie nad ranem doprowadził mnie i moich sąsiadów do domu, kiedy oni poszli zawołał mnie jeszcze na papierosa, ale zwialam (potrzeba fizjologiczna wygrala) wtedy jeszcze się nad niczym nie zastanawiałam. Teraz gdy się spotykamy mam wrażenie, że mnie obserwuje, piszę do mnie co jakiś czas z pytaniem co u mnie (kiedyś w ogóle tego nie robil). Rzadko się widujemy, z powodu pracy jesteśmy w rozjazdach. Zastanawia mnie jednak fakt że zazwyczaj jak zaczyna nam się dobrze gadać to on za chwilę to urywa (że musi gdzieś iść ) więc moje pytanie brzmi: jest coś na rzeczy? Czy to tylko moje urojenia?

Gość gość
jest,. ma ochotę cię zaliczyć :O pytanie czy ty chcesz być zaliczona, jeśli nie, to się w to nie ładuj.

Gość Stokrota999
Nie chce. I nie wydaje mi sie, ze on chce, podobno faceci mają niepisaną zasadę, ze dziewczyn kumpli sie nie tyka. Bardzo mnie ta sytuacja nurtuje...

Gość Stokrota999
Nie chce. I nie wydaje mi sie, ze on chce, podobno faceci mają niepisaną zasadę, ze dziewczyn kumpli sie nie tyka. Bardzo mnie ta sytuacja nurtuje...