Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 40

Polecane posty

Iftar - dla Ciebie znalazłam :) Dowód z uzasadnieniem ;) - lepsze fragmenty z egzorcyzmu niż ciągłe ciągnące się tutejsze pomówienia i bluzgi... - to są odpowiedzi merytoryczne w przeciwieństwie do tu treści bluzgających bardzo "merytorycznych" :D x cd. PIEKŁO JEST STRASZNIEJSZE ANIŻELI MYŚLIMY > J.: Och! Ta rozpacz, ta straszna rozpacz! To jest straszne! Wy nie wiecie, jak okrutne jest piekło!!! Wy nie wiecie nic jak strasznie jest tam na dole! Wy wszyscy nie wiecie jak to jest! > E.: Ty sam jesteś sobie winien. Wyjdź Judaszu Iskariocie w Imię! J.: (ryczy i jęczy). Ja mam straszny kąt! Straszny kąt mam tam na dole! Och! Och! Powiedzcie to wszystkim, że mam straszny kąt...! Żyjcie uczciwie!... To jest straszne!... Dla B/oga, postawcie wszystko na jedną kartę, aby się dostać do nieba, choćbyście nawet przez tysiąc lat byli męczeni na łożu tortur, przetrzymajcie to!... Piekło jest straszne! Ono jest straszne! Nikt nie wie jak straszne jest piekło. Jest ono straszniejsze aniżeli myślicie...! Jest ono okrutne! Jest ono okrutne...! (Wszystko to mówi Judasz z nieporównanie strasznym, urywanym głosem, z niewypowiedzianą rozpaczą). > E.: Czy powiedziałeś to wszystko w Imieniu Jesusa? > J.: Ja muszę jeszcze powiedzieć, wolałbym jednak tego nie mówić: Jest jeszcze tak wielu łudzi... którzy nie wierzą w piekło... ale... ale... ono istnieje!!! Piekło istnieje! Jest ono straszne! > E.: Tak, piekło istnieje — mów tylko prawdę w Imię...! > J.: Och ono istnieje, piekło! Ono jest straszne!... Ja muszę wkrótce iść, ale muszę jeszcze to powiedzieć (ryczy i sapie jak zwierzę). > E.: Teraz jednak odchodź, w Imię...! Wyjdź z tej kobiety! > J.: Piekło jest o wiele straszniejsze aniżeli myślicie... Piekło jest o wiele straszniejsze aniżeli myślicie!!! (krzyczy, mało bębenki nie pękną) > E.: Mów w Imię...! J.: Ryczy i rzęzi: Och!... gdybym mógł jeszcze raz, gdybym mógł jeszcze raz z powrotem!...! Och... och! (ryczy nienawistnie... > E.: Usuń się od niej, opuść ją w Imieniu...! > J.: Och, ja nie chciałbym iść na dół, zmiłujcie się... zostawcie mnie jeszcze w tej kobiecie! > E.: Nie! W Imię... rozkazujemy ci wyjdź z tej kobiety! > J.: Zostawcie mnie jeszcze w tej kobiecie! Zostawcie mnie jeszcze w tej kobiecie! E.: Nie! Nie! W Imię... Wychodź! > J.: (Judasz rzęzi) Mnie jest w niej lepiej, musi ona nosić moją rozpacz, przynajmniej w wielkiej części! Zostawcie mnie jeszcze w tej kobiecie! Ja tam mam strasznie! (Stęka i sapie) Och! pozostawcie mnie jeszcze w tej kobiecie! > E.: Nie! W Imię...! J.: Ona może mnie przecież jeszcze nosić (niezwykła rozpacz) Ona mnie będzie mogła jeszcze mieć.

Gość gość
jesli Wołyń jest w podobnym klimacie jak Miasto 44 to sie załamie bo liczyłam ze obejrze dobry film a tu zanosi sie na jakiś gniot dobry moze dla wielbicieli gierek komputerowych

- Kilka lat temu wprowadzono w Polsce obowiązek jazdy na światłach mijania przez cały rok bez względu na widoczność i porę roku. Ta sprawa wywołała wiele kontrowersji nie tylko wśród kierowców, ale także w środowisku naukowym, które zajmuje się tą problematyką. Dostarczono wiele argumentów, że to nie poprawia sytuacji, a wręcz ją pogarsza, bo kiedy jest słoneczny dzień, kierowcy nawzajem się oślepiają, oślepiają pieszych, jest to właściwie pomyślane jako biznes dla producentów żarówek i innych urządzeń - referowała Masłowska. x x Ciekawe co skłoniło spikerkę rydzykowa do wypowiadania tych bzdur?

Nie ma żadnej sprzeczności pomiędzy chodzeniu w marszach KODu i uważaniu jednocześnie, ze niepłacenie alimentow jest złe. To naciagana durna teza. Bo co ma wspólnego ze sobą?

• Rosyjskie rakiety Iskander płyną do obwodu kaliningradzkiego • Znajdują się na cywilnym promie "Ambal", który zmierza do Bałtijska • Moskwa zapowiadała, że rozmieści system rakietowy w sąsiedztwie Polski x x Ciekawe kiedy NATO umieści odpowiedź w Polsce?

Na stronie internetowej "Gościa Niedzielnego", najlepiej sprzedającego się tygodnika w Polsce, aż cztery komentarze dotyczą debaty o aborcji i PiS. "Takiego festiwalu kłamstwa, cynizmu i pogardy dla własnych wyborców, jaki zaprezentowali politycy PiS, dawno nie było w polskim parlamencie" - zaczyna swój artykuł "Szczyt obłudy" Andrzej Grajewski. Autor przypomina postać Marka Jurka, który "za niezłomną postawę w podobnej sytuacji zapłacił utratą urzędu marszałka Sejmu", a "kiedy przyszedł czas", wyborcy o nim nie zapomnieli, zdobył mandat do Parlamentu Europejskiego. Gajewski przestrzega, że posłowie PiS nie będą mogli liczyć na to samo. x x :D:D:D

_iftar_ dziś Tam było o wykluczaniu takich osób jak Kijowski z zycia publicznego. x x A co to ma wspólnego z udziałem w marszach KODu?

Zwracamy się do Pana jako reprezentanta godności naszej ojczyzny. Chcemy wierzyć, że znajdzie Pan w sobie siłę i stanie Pan ponad podziałami politycznymi, że podejmie Pan działania, które sporom politycznym przywróci cywilizowane ramy. Tego wymaga polska racja stanu. x Konrad Bieliński, Jerzy Borowczak, Jan Ciesielski, Józef Duriasz, Halina Flis-Kuczyńska, Władysław Frasyniuk, Stanisław Handzlik, Ewa Hołuszko, Stanisław Huskowski, Zbigniew Janas, Tadeusz Jedynak, Jan Kofman, Henryka Krzywonos-Strycharska, Waldemar Kuczyński, Bogdan Lis, Jan Lityński, Krzysztof Łoziński, Andrzej Milczanowski, Ewa Milewicz, Piotr Niemczyk, Stefan Niesiołowski, Edward Nowak, Janusz Onyszkiewicz, Wojciech Onyszkiewicz, Józef Pinior, Krzysztof Pusz, Jan Rulewski, Ernest Skalski, Grażyna Staniszewska, Barbara Toruńczyk, Henryk Wujec, Ludwika Wujec x x Warto przeczytac całość: http://tnij.org/8p8in7e I znakiem szczególnym jest fakt, że pan niestety prezydent nie potrafił odpowiedzieć na list...

cd... x Jesteśmy głęboko zaniepokojeni obecną sytuacją polityczną. Jesteśmy także zaniepokojeni językiem, jakiego używają przedstawiciele rządzącej formacji - i niestety Pan również - w stosunku do ludzi niepodzielających ich poglądów. x "Komuniści i złodzieje", "oderwani od koryta", "ludzie poprzedniej władzy, gorszego sortu", "ci, którzy utracili przywileje", "posiadający gen zdrady" - to tylko niektóre z epitetów. W tym samym stylu o politycznych oponentach wypowiadała się komunistyczna władza. x Miała być IV Rzeczpospolita, jest PRL-bis. x Pan, Panie Prezydencie, umacnia ten system zarówno w swoich wystąpieniach, jak i w praktyce żyrowania decyzji obozu rządzącego. x To z Pana ust usłyszeliśmy pogardliwe i obelżywe określenie "teoretycznie nie zdrajcy", jak nazwał Pan tych wszystkich, którzy ze społecznego nadania rządzili w Polsce po 1989 r. Wśród nich byli także reprezentanci nurtu, z którego Pan się wywodzi.

Gość gość
obiad jesz o 9.40?:D :D :D :D

_iftar_ dziś Shatyn skoro nie rozumiesz tak podstawowych zasad to ja ci nie pomogę w rozwoju intelektualnym. x x Nie musisz mi pomagać skoro nawet nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. Ale dodam... Udział w manifestacji organizowanej przez Komitet Obrony Demokracji jest wystąpieniem związanym z obroną demokracji a nie Kijowskim. To proste. Ale widac za trudne dla twojego intelektu, Iftar. Ale dla przykładu, żeby ci było łatwiej zrozumieć. Twoj udział w procesji, mszy itp nie oznacza poparcia dla funkcjonariusza kościelnego o którym nie wyrażałaś się dobrze powyzej. Już dociera czy jeszcze raz wytłumaczyć?

I znowu nie dotarło. Twój rozwój intelektualny zatrzymałł na bardzo niskim poziomie Iftar. Nic na to nie poradze bo sama to demonstrujesz publicznie...:O

Gość gość
shatyn 9:50 tylko ze zapytac głebiej tych popierających KOD o te idee to okazuje sie ze nic nie wiedza a jedyną motywacją bycia KOD-cem jest to ze nie podoba im sie kurd**el Jarek i jego kot i to ze Beata nosi broszki

I masz niepowtarzalna okazję spytac jednego z uczestników tego marszu o powody jego udziału i skonfrontowania wypowiedzi z tym co napisałaś.

gość dziś x x Dobre !!! :D:D:D Tylko nie wiem czy wykorzystywani psychicznych ułomności jest moralne. Jest smieszne ale... Chyba z moralnościa nie ma nic wspólnego.

Gość gość
Shatyn to napisz co było lepsze dla społeczeństwa za rzadów PO ze trzeba teraz PIS-owi kobic koło d... tylko nie pisz o zagrożonej demokracji bo to argumenty z d... wziete i napisz co zyskamy gdy ten rząd odejdzie

Gość gość
:):):) no i argumenty z d... wziete zagrożona demokracja i TK , czyli społeczeństwo zyska jedynie na wieczną wieczność prezesa TK ,to ja wole już Jarka bo chociaż lubi koty

Gość gość
do 11;29 czego sie spodziewałeś/aś po shatynie ze odpowie konkretnie na takie pytanie ?w takich sytuacjach zawsze znika :)

Gość gość
oszołomstwo religijne to nieszczęście? możesz mieć rację otulona.

Gość gość
zaloguj sie shatyn!