Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 40

Polecane posty

Gość gość
gość dziś >>> zmień dilera

Gość gość
gość dziś > trzeba było o tym myslec kiedy były wybory teraz mleko sie rozlalo :(

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś X co ty za głupoty piszesz dziewczyno, nie wypowiadaj się ani o kobietach w ciązy, ani o porodzie bo tak naprawde nie wiesz co z czym sie je. nie mowiąc juz o gwałcie radze zmień dilera ;)

Gość zzołzaaa
gość dziś X oj stara modelka bez związku pewnie wsłuchuje sie w to co mowi np. abp Hoser :-D , ktory twierdzi, że ' szanse, aby gwałcona kobieta zaszła w ciążę są minimalne. Miałoby to wynikać ze stresu, który uniemożliwia poczęcie. Skoro nie istnieją ciążę z gwałtów, nie ma potrzeby, aby prawo dopuszczało aborcję z tego powodu. Proste prawda? A co na to ludzie, którzy mieli okazję trochę lepiej poznać funkcjonowanie narządów rozrodczych?'

Gość zzolzaaa
Hoser pomylił kobietę z królikiem widocznie studiowal weterynarie. Ci nasi polscy hierarchowie co otworza gębę to zaliczają wpadkę :( X Więcej polecam ... http://natemat.pl/191501,podczas-g****u-nie-mozna-zajsc-w-ciaze-zapytalismy-ginekologa-o-slowa-hosera-arcybiskup-pomylil-kobiete-z-krolikiem

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś o ciąża to nie choroba ;)

Gość gość
Hoser nie po raz pierwszy pokazuje swoją intelektualną miernotę, podobny jak jego kumpl po fachu Michalik, który jak wiemy twierdził, że księża pedofile to ofiary dzieci, ktore namawiaja księży do złego oraz kato-dureń krakowski docent Oko, który uważa, że dzieci z in vitro maja specjalna bruzdę, po której można je rozpoznać. Przykro powiedzieć, ale roszczą sobie prawo do pouczania nas i narzucania nam swojego zdania matoły w sukienkach.

Widze, że omamista się objawił i z braku możliwości postawienia mi się merytorycznie, przy kompletnej kompromitacji swoich idolów postanowił pospamować...:D Bida intelektualna jedna...

Właśnie, stąd walczymy o życie od poczęcia do naturalnej śmierci. Zgładzić człowieka tylko dlatego, że jest malusieńki, nie może się bronić i manifestować? To idąc dalej można powiedzieć, że jeżeli kobieta ma nieograniczone prawo do własnego dziecka, gdy ma ono rok czy półtora i przeszkadza jej w przyjemnościach, bo wrzeszczy i chce jeść - powinna je zabić. Tak samo z eutanazją. Nie widzi się wartości cierpienia, dzięki któremu, choć bywa ono straszne, człowiek często staje się lepszym. Prościej pozbawić go życia. Trzeba jednak podkreślić, że decyzje, które świat podejmuje w imię przyjemnego, egoistycznego życia są bardzo często wymierzone w tegoż człowieka, który je podejmuje. W przypadku aborcji mężczyzna jest na równi odpowiedzialny z kobietą, wbrew temu, co mówią one same, że ma się nie wtrącać. Przecież on współuczestniczy w powstawaniu życia, więc nie jest mniej odpowiedzialny. x x A te bzdury wydobyły się z upadłego aktora ze spalonego teatru czyli ex Faraona....:D Któremu na starość kompletnie odbiła palma...

I tu jeszcze trochę bzdur tego "mendrca"... x To świadczy o stanie ducha tych pań ubranych na czarno. Ogarnia je wściekłość wobec prawdy i dobra, bo przede wszystkim myślą o swojej wygodzie. One nie rozumieją podstawowej rzeczy, że gdy człowiek nie służy innym ludziom, to właściwie w pełni nie żyje. Jeżeli służy tylko sobie, swojej wygodzie, to jest kimś nieużytecznym. Natomiast jeżeli zrodzi się w nim misja służenia innym ludziom, to wtedy może nastąpić opamiętanie. Myślę, że te kobiety wymagają duchowych rekolekcji, niekoniecznie kościelnych. Ważne, żeby naukowcy, lub jacyś dobrzy ludzie próbowali podejść do nich z sercem i spróbować otworzyć im oczy, ur******ając w nich refleksję. Można powiedzieć, że żyjemy w społeczeństwie na różnym poziomie rozwoju. Wiele osób zatrzymało się niestety na poziomie niedouczenia i niedojrzałości. Ich religią jest „daj”, a nie „masz” . I tu jest problem.

Obrońcy życia chcą, żeby posłowie w pełni poparli obywatelski projekt ustawy bezwzględnie chroniącej życie od poczęcia. – Oczekujemy od parlamentarzystów, że nie ulegną agitacji lewackich środowisk i wypełnią zobowiązania, które zadeklarowali podczas kampanii wyborczej, że będą popierać wszelkie inicjatywy zmierzające do pełnej obrony życia ludzkiego od poczęcia do naturalnej śmierci. Apelujemy raz jeszcze do sumień polskich polityków. My jako organizacje społeczne zrobiliśmy już to, co mogliśmy. Teraz ruch jest po stronie polityków – mówi „Naszemu Dziennikowi” Małgorzata Owczarska z Konfederacji Kobiet RP. x x :D:D I co teraz pisiory i pisiorki??? :D

- Nie mogę ze względów etycznych zgodzić się na projekt, który mówi "róbta, co chceta ze swoim dzieckiem, bo to moje ciało" - stwierdził w RMF FM Paweł Kukiz, lider ruchu Kukiz'15, komentując odrzucony przez Sejm obywatelski projekt ustawy zmierzający do liberalizacji przepisów dot. aborcji. - Trzeba było zdawać sobie sprawę, komu się dawało to ciało i kiedy się dawało - dodał. x x Żałosny człeczyna...

Gość gość
Droga Polko, podnosisz kołdrę, a tam już siedzą - policjant, prokurator i facet w czarnej sukience. Ze swoich podatków tę Trójcę utrzymujesz.

Na posiedzeniu sejmowej komisji sprawiedliwości poseł Witold Czarnecki (Prawo i Sprawiedliwość) zgłosił wniosek o odrzucenie w całości obywatelskiego projektu dot. aborcji i ochrony życia. Po kilkudziesięciominutowej wniosek został przyjęty. x Chodzi o projekt autorstwa Ordo Iuris. Teraz projekt wraca do głosowania na posiedzenie Sejmu - parlamentarzyści mogą albo poprzeć wniosek komisji i odrzucić ten projekt, albo skierować go - wbrew opinii komisji - do dalszych prac. x x Jarosław K. wymyślił wyjście z sytuacji. Tylko nie wie, że to żadne wyjście i trzeba będzie to piwo wypić. Duszkiem...:D

otulona_snem dziś jego baba miala wybor,a teraz gdy juz jest starym prochnem bedzie sie innymi c*pkami zajmowal,tfuuu obrzydliwa dziadyga x x To po prostu żałosny typ. I tyle...:O

On patrzy ideologicznie i jest więźniem własnej ideologii. Twardy elektorat wyborczy pis tzn ok 25% wyborców to ludzie nastawieni antyaborcyjnie w skrajnej postaci tej durnoty. Wyrzucenie do kosza to strata większosci z tego poparcia. Sam nie wie co ma zrobić tym bardziej, że kk popiera zakaz aborcji w każdym wypadku.

1 października Paweł Kukiz napisał na swoim profilu na Facebooku: "Byłem dziś w okolicach manifestacji za bezwarunkową możliwością aborcji. Pod hasłem 'Moja vagina - moja broszka' występowała również pani, o której w załączonym linku... Doprecyzuję dla niekumatych, którzy 'nie widzą związku'... Otóż matka, która zostawia własne dzieci i idzie na Manifę, by domagać się jeszcze na dodatek bezproblemowej, w zależności od jej 'widzimisię', możliwości zarzynania trzymiesięcznej żywej istoty, to ... Trudno mi znaleźć określenie...". x Panie Paweł Kukiz. Swoim wpisem skrzywdził Pan moje dzieci. Zrobił to Pan dla celów politycznych. Wystawia Pan świadectwo sobie - nie nam" - napisała. x Przyjmując retorykę Pawła Kukiza, mogłaby jeszcze napisać: A czego innego można by się spodziewać po człowieku, który przez lata wolał alkohol od dobra własnych dzieci. Na taką postawę trudno mi znaleźć określenie.

Gość gość
Bruno.ja myślałam że Ty tylko robisz z siebie durnia,ale Ty nim jesteś!

Gość gość
Sejmowa komisja sprawiedliwości i praw człowieka zagłosowała w środę po południu za odrzuceniem obywatelskiego projektu ustawy komitetu Stop Aborcji. - Ten projekt popierają dwie trzecie Polaków. PiS oszukał swoich wyborców - mówi w TVN24 Mariusz Dzierżawski z komitetu Stop Aborcji. - Mam nadzieję, że ta sprawa wróci na posiedzeniu plenarnym i posłowie ponownie skierują projekt do komisji. Myślę, że to wypadek przy pracy. Przegrały mordowane dzieci - dodał.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że Shatyn jest durniem?

Gość gość
Nie, jest smutnym trollem ktorego nikt nie czyta , ot i tyle ..

Gość gość
Niech oni Europejczyjom podniosą wiek emerytalny "do śmierci",a przyjmą więcej muslimów!!!!

Gość gość
Shatyn 17;57 Kukiz dobrze gada ,mądre , inteligentne dziewczyny i kobiety w dzisiejszych czasach wiedzą jak sie zabezpieczyć przed ciążą tylko tępe dzidy i patologia uważa ze można kopulować jak zwierzeta jak jest chuć z byle kim a potem sie wyskrobać kto choć troche myśli nie drze gęby za aborcją

Gość gość
otulona_snem dziś > a u nas Pis chce obnizyć wiek emerytalny:( u nas nikt nie myśli przyszłościowo, a jaki jest rażd PiSu każdy widzi :(

Gość gość
i dobrze , starzy na emerytury a młodzi niech pracują ,ja codziennie musze jeździć z 63 letnim kierowcą dobry człowiek ale do pracy już sie nie nadaje

gość dziś Shatyn 17;57 Kukiz dobrze gada ,mądre , inteligentne dziewczyny i kobiety w dzisiejszych czasach wiedzą jak sie zabezpieczyć przed ciążą tylko tępe dzidy i patologia uważa ze można kopulować jak zwierzeta jak jest chuć z byle kim a potem sie wyskrobać kto choć troche myśli nie drze gęby za aborcją x x Nie wszystkie są mądre i inteligentne, to raz. A dwa. Nikt tu nie drze mordy, tylko co mądrzejsi uważają, że kobiety powinny miec prawo do aborcji.

a u nas Pis chce obnizyć wiek emerytalnysmutas.gif u nas nikt nie myśli przyszłościowo, a jaki jest rażd PiSu każdy widzi smutas.gif x x No bo usiłuje "kupić" wyborców nawet takimi durnotami...

Gość gość
Nie ma to jak grono idiotów debatujące (z braku zajęć)nad g****oburzą z zaczadzonym starym dziadem no-lifem na czele.