Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niechciana erekcja

Problem z nie chcianym wzwodem.

Polecane posty

Gość niechciana erekcja

Witam ponownie. Pisałem już kiedyś o mojej przypadłości niechcianego wzwodu ale wtedy udawało mi się ją ukryć a teraz przepisy się podobno zmieniły i będę miał gorzej. Najpierw kilka słów o sobie. Student, lat 23, singiel, hetero, mający zamiast wuefu obowiązkowy basen. Mój problem dotyczy przebierania się w szatni a teraz będzie dotyczył też prysznica. Gdy jestem bez majtek to staje mi. Nie wiem dlaczego bo nie jestem podniecony a w ogóle to faceci nie podniecają mnie. Gdy mam na sobie slipy a oni są nadzy to nie staje mi co potwierdza, że nie jestem homo. Jednak gdy ja zdejmę slipy i przez chwilę tak postoję z gołym wackiem to czuję wzbierającą erekcję i muszę wtedy szybko coś założyć zanim inni to zobaczą. Do tej pory udawało mi się bo pod prysznic zawszeszedłem w kąpielówkach a teraz podobno wszedł jakiś przepis, że pod prysznice można tylko na goło. Nie wiem jak wytrzymam skoro mi po paru sekundach stania nago zaczyna stawać wacek. Śmiech byłby na całą uczelnię. Doradźcie coś jak temu zapobiec. Już myślałem o łykaniu tabletek wywołujących impotencję ale nie chcę ich brać z obawy że naprawdę nabawię się impotencji. To co mam robić? Rzucić studia przez głupi basen? Głupota. Doradźcie a przede wszystkim powiedzcie jaka może być przyczyna stawania. Powtarzam, że nie jestem homo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować