Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie nie myć codziennie łazienki musicie mieć syf nie myjąc jej

Polecane posty

Gość gość
nikt się nie GUZ DRZE, ja myje wtedy też ściany, wiec 10 minut nie wystarczy

Gość gość
ktos kto wali domestosem codziennie do kibla, po 2-3 latach ma kibel do wymiany, bo domestos powoduje mikrouszkodzenia ceramiki, która potem jeszcze bardziej chłonie kamień i syf. Raz na tydzien wystarczy zalać kibel domestosem. Poza tym gdyby każdy tak robił, ten świat w szybkim tempie uległ by degradacji. Ludzie uzywają tyle chemii, że to jest kosmos :O Świetnie czyści zwykła soda oczyszczona + odrobina wody. Do udrażniania rur, też nie trzeba uzywać kreta, wystarczy wsypać do rury spływu w zlewie sode oczyszvzoną i zalać octem. Rewelacyjnie udrożni rury bez chemii.

Gość gość
A suszaki macie " :P

Gość gość
a ty autorko w pracy teraz jesteś? masz dzieci ? czy ty wiesz w ogóle co to znaczy relax i odpoczynek ?

Gość gość
A myj sobie i sprzątaj nawet dwa razy dziennie.Każdy robi jak pasuje w myśl powiedzenia MÓJ DOM MOJA TWIERDZA :)

Gość gość
Tak właśnie, moje panie, wygląda prawdziwe życie kurwy domowej :D PS ale jebać chlorem musi :/

Gość gość
ten chlor to jej mozg wyzarl i wariatka schizuje

Gość gość
gość dziś autorka się relaksuje wciągając codziennie opary chloru z wc :D zawsze to jakieś odurzenie i odskocznia :D

Gość gość
Chlor zamiast pixy :D

Gość gość
Ja szoruję kibel, wannę, umywalkę raz w tyg, ale podłogi myję codziennie na dole, co 2-3 dni na górze. Mieszkam w domku i podłogi się brudzą, mam 2 koty wychodzące, dziecko i psa... Z salonu wychodzi się na taras i do ogrodu, także w salonie zawsze najbardziej się brudzi podłoga. U góry tak się nie brudzą, ale na dole to masakra. Nie mam żadnych dywanów, tylko płytki i panele, więc szybko przelecę mopem i jest ok. Kurze ścieram raz w tyg, okna myję raz w m-cu.

Gość gość
Jak można codziennie lać domestos i wdychać tę chemię, przecież to już jakaś choroba psychiczna.

Gość gość
dokładnie, możecie raka od tego dostać, wydajecie niepotrzebnie kase, nie macie czasu dla rodziny czy na przyjemności, zasmiecacie srodowisko, przecież ten syf potem leci do wody, trzeba to oczyszczac, im tego więcej tym drożej kosztuje, maja strasznie podnieść opłaty za wodę przez to

Gość gość
Autorko co tam słychać? Szorujesz kibel od rana? Czy po pracy to zrobisz a do tej pory zarazki zaatakują twój dom?