Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaręczyny !!!!

Polecane posty

Gość gość

Juz niebawem mój kochany chce mi się oświadczyć. Tak naprawdę pierwszy raz go spotkałam troszkę ponad rok temu. W zimę zaczęliśmy się poznawać a od pół roku jesteśmy parą. I pytanie do was moje drogie panie. Czy to nie jest za szybko? ?? Nie jesteśmy gowniarzami ja 26 on 29 ja bardzo tego chce i wiem ze to ten jedyny ale nie chce niczego spieszyć

Gość gość
Za wcześnie! Powinien się oświadczyć z 30 lat!

Uważam, że nie za szybko...z doświadczenia wiem, że jak facet chce i sam się oświadcza bez jakiegos przymusu i jak ty tego chcesz to nie odmawiaj. Cieszcie się soba, sama znam parę co po pół roku się pobrała i są szczęśliwi. Ja własnie tak czekałam i czekałam...po 3 latach moj facet zaczął coś przebakiwac o zareczynach ( i tak gadał przez rok...) w koncu oświadczył sie...i co... i nic...mija kolejny 3ci rok jak się zabieramy do ustalenia daty. Miała być na ten sierpień co minął, teraz znowu planujemy w maju... i tak leci nam razem juz 6ty rok...cos się wypala...same spiecia są z powodu tego, ja czuje się urażona że to tak długo trwa, ze nie mozemy sie do tego jakos zabrac....i ciagle sama sobie wymyslam jakies wymówki, albo jego czyms obarczam....i mam poczucie ze on tego niechce.

Gość gość
tak, za szybko.. max 3 lata po urodzeniu dziecka się rozwiedziecie

Gość gość
moi rodzice się chajtnęli po 3miesiącach :D moim daniem za szybko ale jak go kochasz

Gość gość
ja mam 23 mój narzeczony 26 on po 11miesiącach mi się oświadczył . . wg mnie czy na wcześnie?nie . . zależy przede wszystkim od Ciebie. . jeżeli on Ci dał to oznacza że Cię kocha, zostało tylko pytanie czy Ty na pewno tego chcesz;-) a roma tym macie swoje lata;-)

Gość gość
poza tym właśnie badania wykazują że odsetek rozwodów ludziktórzy po krótkimi czasie wstępują w związki małżeńskie jest trzy razy mniejszy niż ludzi którzy "chodzą"z sobą po kilka lat

Gość gość
Właśnie jest nam ze sobą bardzo dobrze i wiem ze z nikim mi tak dobrze nie będzie :) on tez codziennie utwierdza mnie w tym jak bardzo mnie kocha i tak samo jak ja niewyobraża sobie, mogłabym nie być jego żoną. A co najważniejsze mamy juz plan jak ta nasza wspólna przyszłość ma wyglądać.

Gość gość
My zaręczyliśmy się po roku chodzenia. W Walentynki. Ślub pół roku później w sierpniu. Jesteśmy razem 19 lat. Jest cudnie. Cały czas. Mamy dwoje dzieci. Nigdy nie ma reguły i dobrego przepisu na udany związek. Acha. Jeszcze coś...mój ślubny był przede mną w związku kilkuletnim i się rozstali.

Gość gość
Bo czasem jest tak, że kogoś poznasz i zaczynasz czuć ze to ten brakujący kawałek ciebie. My mimo tak krótkiego stażu jesteśmy jak stare dobre małżeństwo. Nawet oglądając w skarpetkach i szlafroku jakiś durny serial czujemy szczęście bo przede wszystkim jesteśmy razem :)