Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z polskiego prawa należy usunąć karanie za obrazę tzw uczuć religijnych

Polecane posty

Gość gość

nie ma czegos takiego jak uczucia religijne, kto to w ogole wymyslil ? skoro taka posłanka, rzekomo wykształcona i inteligentna jak Pawłowicz wyzywa i obraża wyulgarnie ludzi na facebooku a potem kasuje wlasne wypowiedzi - moze obrazac to dlaczego ja nie moge obrazac katolikow czy jehowych albo muslimów ? nie podoba mi sie takie prawo

Oczywiście że nie ma czegoś takiego. Każdy inteligentny człowiek to wie, nawet pies i kot to wie.

Gość gość
Ty to slowianin/fubu czekaj tylko, az sie policja u ciebie pojawi w zwiazku z obrazaniem.

Nie pojawią się, bo bożkowie są fikcyjni, a sprawy z tego tytułu ciągną się latami i to najczęściej grzywny i to tylko gdy jacyś politycy złożą grupowo wniosek.

Niech twój wymyślony bożek sam złoży pozew że go obraziłem i niech się sądzi co nie imbecylu religijny? Ha.

Gość gość
Pojawia sie i gowno ich bedzie obchodzilo co ty myslisz.

Nie cymbale, pojawią to się u tych dwóch pedałków - michasia i księcia, i wtedy zobaczymy kto gorzej na tym wyjdzie.

Uważasz że państwo polskie będzie tracić państwowe pieniądze na sprawę za obrazę jakiś postaci literackich? Proszę bardzo.

Taki imbecyl z inteligencją roztoczy chciałby aby bożkowie się liczyli ale zmartwię cię - bożkami z książek nikt się nie przejmuje, szczególnie dziś kiedy religia jest opium dla zdziczałych mas.