Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Naukowiec

Błona śluzowa lubi błonę śluzową

Polecane posty

Gość prawie Naukowiec

Jesteśmy pokryci skórą, ale są w niej "wyspy" pokryte błoną śluzową: Usta Sutki To, co jest zakryte dużymi wargami sromowymi albo napletkiem. Nęci nas wzajemne dotykanie się błoną śluzową i nazywamy to seksem. Te "styki" zawsze podniecają. Przyszło mi to do głowy, gdy moja Miła kładąc się na mnie, ze skupioną miną, precyzyjnie ułożyła swoje sutki na moich sutkach i dopiero wtedy położyła się. Nigdy przedtem o tym nie pomyślałem, a to takie przyjemne. To mi nasunęło tą Teorię Błony Śluzowej. Zaraz potem przytknęłem swoją sutkę to jej pi‪zd‪eczki. BYŁO przyjemnie! To podobne do potwierdzenia istnienia Neptuna, przewidzianego teoretycznie, matematycznie. Poczułem się Naukowcem!

Gość gość
może jeszcze przytknij gałkę oczną do o***tu :D to i to też błona śluzowa :D :D

Gość gość
japierdolę :O od kiedy tu nawet słowo odbyt cenzurują :O chuj wam w dupę jebane cwele kurwa :D

Gość gość
cenzura forum schodzi na o***ty zakochuje się podsłuchuje rozmowe itd itp :O

Gość gość
Gałka oczna pokryta błoną śluzową? Ale mniejsza o to. To, co napisałem na pewno nie jest szczególnie mądre, ale również na pewno nie miało na celu zrobienia komuś przykrości. Czy mi się wydaje, że choć na Ero można by się spodziewać pisania podniecającego, to często celem piszących jest sprawienie komuś przykrości?