Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy bym nie zaproponował dziewczynie seksu oralnego, analnego i inne zboczenia

Polecane posty

Gość gość
Ale powiedzcie szczerze skoro nie możecie się dotykać bo co to za różnicą język czy ręka to jak się podniecenie odpowiedxcie na pytanie ?

Gość gość
Kobiety macie żal do całego świata ze nie udał wam się sex bo nikt mi nie powie że kobieta bez dotykania w ciągu trzech minut dojdzie do orgazmu poprostu nawet nie wiecie co to orgazm i dlatego jesteście zgorzkniala i źle na cały swiay

Gość gość
Widzicie nikt nie chce powiedzieć szczerze jak podnieca drugą osobę co nie wygodne pytanie czy nie chcecie się przyznać że się piescicie ręka a skoro ręka to dlaczego nie językiem ?

Gość sambaaa
faktycznie, on ma racje, usta powinny sluzyc tylko calowania drugich ust... lub ciala, i to bardzo czulego calowania w czulych miejscach, ale nie robienia czegoś TAM, to jakies nienaturalne i rzygac sie chce

Gość sambaa
usta to usta i tam nie naleza

Gość gość
To jest obrzydliwe

Gość gość
Jak można robić loda fuuu

Gość gość
Ale nikt nie chce szczerze odpowiedzieć na pytanie czy dotykacie penisa lub lechtaczki rękami ?

Gość Rozczarowana gość
Kiedy jest prawdziwa miłość ludzie nie potrzebują różnych zboczeń, ani szukania ciągle nowych przyjemności za wszelką cenę, wystarczy że patrzą na siebie, popatrzą jedno drugiemu w oczy i ziemia się spod nóg usuwa, wystarczą im bardzo normalne rzeczy, które dla was już nic nie znaczą... ale ciężko to wytłumaczyć ludziom przesiąkniętym pewnymi wzorcami

Gość gość
Najbardziej wulgarna i obrzydliwa jest możliwość postowania na tym forum jako gość i mega poziom trollingu. Przy tym oralny anal to niewinne igraszki...

Gość gość
Poza tym to wasza część ciała to dlaczego piszrcie ze wasze ciało jest obrzydliwe ? Powinniście kochać wasze ciało a nie uważać że jakaś jego część jest obrzydliwa?

Gość gość
Miejsce intymne nie służy do lizania

Gość gość
Rozczarowana to jak tobie robi się mokro w majtkach od patrzenia w oczy to ja nic nie chce hihi tobie jest potrzebny prawdziwy chłop po którym nie miałabyś siły pisać takie farmazony hihi

Gość Rozczarowana gość
"Ale nikt nie chce szczerze odpowiedzieć na pytanie" Naprawdę myślisz, że ktoś taki jak autor albo ja będą ci się tutaj wywnętrzniać i zwierzać, i wywlekać swoje osobiste rzeczy na forum? Naświetlenie sprawy, ogólne przedstawienie problemu a opowiadania takie jakich ty oczekujesz to dwie różne rzeczy i są ludzie którzy nie opowiadają najintymniejszych rzeczy na forum

Gość gość
Po drugie z seksu oralnego robi sie rak przełyku :)

Gość Rozczarowana gość
Miej do mnie szacunek i zwracaj się do mnie innymi słowami albo stąd wyjdź bo nie życzę sobie żebyś się tak do mnie odzywał

Gość gość
Miejsce intymne po lechtaczka i pochwa lub penis i jadra hihi to twoje ciało nic w tym obrzydliwego ale Ty chyba nawet nie wiesz co to lechtaczka. To taka część ciała między nogami a penis to takie coś co wsadza Ci mąż do pochwy podczas trzy minutowego sexu hihi

Gość gość
O to dobre o tym raku hihi chyba kazda polka poza rozczarowana musiałaby mieć raka dobre naprawdę dobre

Gość gość
Bo nie chcecie się przyznać ze się piescicie a ja nadal nie widzę różnicy palec czy język

Gość Rozczarowana gość
Nie chce mi się z tobą rozmawiać, jesteś taki jakiś... ordynarny i odrzuca mnie od twoich wypowiedzi Dobranoc

Gość gość
Prawda w oczy kole hihi

Gość Rozczarowana gość
Gonicie za przyjemnością i myślicie tylko o niej, gubiąc po drodze prawdziwą bliskość i czułość, której takie zboczenia nie są potrzebne. Miłości wystarczy normalność. Miłość cieszy się że druga osoba w ogóle jest, że w ogóle istnieje

Gość Rozczarowana gość
Mnie prawda nie kole, ja mam po prostu czyste serce, tak jak ten chłopak, który załozył temat i my inaczej patrzymy na świat....

Gość gość
No to już wiemy wszystko skoro piszesz ze w ogóle jest druga osoba czyli nigdy nie miałaś orgazmu nawet nie wiesz co to jest. Miłość to też sex a nie tylko zapytanie w uszko myślę że masz żal do całego świata o nie udany sex a tak łatwo to zmienić .......

Gość gość
Ja też mam czyste serce i nie widzę nic strasznego w tym ze mąż popiesci mnie językiem. A czystość serca nie oznacza czystości w łóżku nie martw się nie zbrudzisz sobie serca tym ze przeżyjesz orgazm

Gość gość
gość dziś Jesteś obrzydliwa jak tak można? Nie każda polka robi coś tak zboczonego.

Gość Rozczarowana gość
chwytasz mnie za słowa ale ci sie nie uda po prostu pisze ze my z autorem mamy czyste serce i nie patrzymy na pewne rzeczy w taki wyuzdany sposób jak ty jestes jednak ordynarny w tym watku i juz nie chce z toba rozmawiac.. Dobranoc

Gość gość
To tylko natura i tyle poped sexuslny wiesz co to ?

Gość Rozczarowana gość
dziś czystosc serca to czystosc w relacjach seksualnych również :) wiec twoje serce nie jest czyste poczytaj sobie tu adonai.pl/czystosc zobacz jakie to piekne

Gość gość
Poza tym mam męża dziecko i udany sex czego tobie ewidentnie brakuje nie znając anatomi własnego ciala