Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro chce upokorzyć kochankę męża prosze o pomoc o jakies pomysły

Polecane posty

Gość gość

Co mogę zrobić aby dała spokój mi i mojemu mężowi? Aby przestała brukać naszą rodzinę!!!!

Gość gość
kupić jej kostke brukową

Gość gość
7.10---albo brukiew

Gość gość
A Twój mąż także uważa że Ona bruka Waszą rodzinę ?

Gość gość
No jak to co? Ubierasz ślubna suknie i idziesz z dzieciakiem na rękach do jej pracy ...resztę już znasz i wiesz , chyba ze znowu zmieniła robotę to wtedy opcja dojazdu jest dyskusyjna.

Gość gość
Otwórz swoją piz.ę i wtedy nie będzie miała ona.

Gość gość
widocznie musialaś być c*****a dla swojego mężą i słabo sie bzykałaś skoro znalazł sobie inna ;D

Gość gość
co ty zawsze te kochanki w piątek chcesz upokarzać?

Gość gość
A dlaczego chcesz ją upokarzac? To chyba męża powinnaś.

Gość gość
To że mąż ma kochankę to większego upokorzenia nie zaznasz jesteś nikim i niczym mąż nie moze na cb patrzeć i dla tego robi to z inną k***o przebrzydła

Gość gość
"No jak to co? Ubierasz ślubna suknie i idziesz z dzieciakiem na rękach do jej pracy ...resztę już znasz i wiesz , chyba ze znowu zmieniła robotę to wtedy opcja dojazdu jest dyskusyjna." No dokladnie, robisz to samo co zwykle w każdym prowo o tej temattce, tylko możesz coś wyświrować z dojadem,nikt i tak nie wierzy w te bajki co wypisujesz, wieć nie musisz się też jakoś koniecznie starać i ubarwiać.

Gość gość
Nie zapominajmy,że suknia przefarbowana w poprzedniej prowo mogła stracić kolor,przynajmniej teoretycznie. Scenariusz masz: "Pojechałyśmy do niej w godzinę szczytu. Przedarłyśmy się siłą do ladą i wywrzeszczałam jej w twarz jakim prawem niszczy mi życie! Jakim prawem, krzyczałam, brukasz najświętszą rzecz w moim życiu! Odbierasz ojca dzieciom!!!! Widząc zaskoczenie w jej oczach, weszłam na ladę (w jej oczach malował się strach) i pociągnęłam córkę za sobą. Rzuciłam jej w twarz mój test ciążowy - jestem w ciąży, tak, wykrzyczałam!! Kolejnej ciąży a ty nic nie możesz zrobisz! Jesteśmy z mężem związani kolejnym dzieckiem, kolejną ciąża! Podniosłam córkę nad sobą z krzykiem: nie masz prawa niszczyć jej rodziny!!!!!" Dodaj coś o farbowaniu jeszcze no i może mijesce pracy kochanki zmiń, no i kombinuj z dojazdem, scenariusz dla psychitry masz przecież opracowany.

Gość gość
Pozew o rozwod i znalezienie sobie nowego mezczyzny. Uwierz mi to jedyny sposob.

Gość gość
tak! zbliza sie piatek bedzie upokarzanie! moze teraz odwiedz ta kochanke co jest pielegniarką?

Gość gość
Wiesz co gdybym cie znała wczesniej to chetnie bym cie wynajela ! :) razem bysmy wymyslily jakis plan i mojej najlepszej przyjaciolce ktora dala d**y mojemu mezowi i ojcu moich dzieci bysmy daly popalici ! Nie żałowałaby na to kasy !

Gość gość
wylej jej pomyje na łeb

Gość gość
Nasraj do pudełka, zapakuj, naklej serduszko i wyślij jej do pracy. Niech otworzy paczuszkę przy wszystkich :D