Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monklo12

POMOCY. czy aborcja farmakologiczna jest bezpieczna?

Polecane posty

Potrzebuje pomocy ! Przed chwila dowiedzialam sie ze jestem w nieplanowanej ciazy przez sytuacje zyciowe nie ejstem zdecydowana zeby urodzic !! :( Czytalam bardzo duzo na internecie. Niektorzy polecaja aborcje farmakologiczna a niektorzy odradzaja. Czy ktozs moze sie wypowiedziec na ten temat ?? Pelno ogloszen o tabletki poronne ale nie mam nikogo kto moglby mi polecic zrodlo ;( pomocy !!

Gość gość
Ruchoałaś a teraz chcesz pomocy pizo

Gość gość
Nie jest bezpieczna oczywiście, ale ciąża też nie jest bezpieczna ani poród... idź do jakiegoś gina, pełno jest ogłoszeń w lokalnych gazetach, zapłacisz 100-200 za wizytę i da ci tabletki za 200-300 zł i powie co i jak.

do ginekologa raczej bym sie nie wybierala z tego tez wzgledu ze prawo w tym momencie jest zaostrzone, jakis czas temu przeszlam zabieg aborcji farmakologicznej . Zamowilam tabletki poronne z e strony www.girlinneed.com. Tabletki przyszly w pelni oryginalne a z Panem u ktorego zamawialam mialam staly kontakt. Dlatego moge polecic ci te strone www.girlinneed.pl . NNie jest zagrazajaca zyciu taka aborcja farmakologiczna, musisz jednak pamietac ze taki zabieg wykonuje sie do 9 tygodnia ciazy.

Gość gość
Owszem jest niebezpieczna ,dla tego życia które rozwija się pod moim sercem .Przeciez to zwylke morderstwo jest i nie szafujcie mi tu rownouprawnieniem i prawami kobiet !przypominam że serce człowieka bije już w 5 tygodniu życia płodowego!decydując się na jakikolwiek sposób przerwania ciazy poprostu zabijasz swoje dziecko i basta.O tym czy chce sie miec dziecko nalezy zastanowic sie wczesniej !I akurat w ty temacie zdania nie zmienie!!!Matka trojki dzieci.

Gość gość
ops twoim sercem oczywiscie slownik mi w telefonie szaleje

Gość gość
Aborcja farmakologiczna przeprowadzona zgodnie z wytycznymi jest w pełni bezpieczna. I nie szukaj w internecie ogłoszeń z tabletkami poronnymi, to RU jest u nas w kraju niedostępne. Ewentualnie dostaniesz sam misoprostol, który w aptece kosztuje ok. 50zł chyba teraz, a w takim ogłoszeniu zażyczą sobie powiedzmy 500zł.

Gość gość
gość 11:01 a pokaż mi te serce bijące w 5 tygodniu ciąży? Podstawowej wiedzy nie masz, a się wypowiadasz. W tym tygodniu ciąży mogą ewentualnie się tworzyć zalążki organów, chociaż na tym etapie to jeszcze morula chyba jest, a nie dziecko. Wujek google Ci pokaże obrazy dla 5 tyg ciąży, widziałaś tam gdzieś "małego człowieczka"? Pomijam fakt, że to jest tydzień po dacie miesiączki mniej więcej, więc kobieta może poronić, nawet o tym nie wiedząc. I jakoś "bijących serduszek" na podpaskach nie ma.

Jest niebezpieczna bo byś musiała łykać jakieś świństwa,które oprócz zabicia Twego dziecka,miałby negatywny wpływ na Twój organizm np: niekontrolowane krwotoki.Jakbyś chciała pogadać to zapraszam do netporadni lub na pisz na kontakt@netporadnia.pl

Gość gość
morula czy nie ,to początek nowego życia i tym czy jest sie na nie gotowym wypada pomyśleć przed autorką jest dorosła i wiedziała ze konsekwencją uprawiania seksu może być ciąża.Ale nie te wszystkie zwolenniczki mordowania to tylko usunąć farmakologiczne czy nie jeden czort usunąć i po sprawie tak jakby mowily o wyrwaniu zęba.

Gość debbie32
Ja też słyszałam mnóstwo dobrych opinii o Girlinneed. Dziewczyny polecają serwis, bo faktycznie można zamówić pigułki szybko i dyskretnie. No i są to skuteczne pigułki. Zapłacić można za przesyłkę kurierowi, po jej sprawdzeniu, a to też dobrze świadczy o nich - żadnych przekrętów.

BEZPIECZNE I SKUTECZNE TABLETKI PORONNE Wieloletnie doświadczenie !!! Wsparcie w trakcie kuracji !!! KAŻDYM KLIENTEM ZAJMUJEMY SIĘ INDYWIDUALNIE - Starannie tłumaczymy przebieg kuracji oraz jesteśmy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań KONTAKT: 730 209 991 Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) WYSYŁKA : Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim. JAK ZAMÓWIĆ ZESTAW wysyłamy SMS na Nr 730 209 991 np: Izabela Kowalska ul. Klonowa 33 61-100 Poznań + nr telefonu zestaw za ... zł Dostawa do domu czy na urząd pocztowy