Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ona zrobi

Prawdziwy sprawdzian czy kobieta naprawde kocha

Polecane posty

Gość gość
... a i dodam, ze z malym dzieckiem i odcieta od pomocy rodziny, i tak trzy najlepsze dla kobiety lata.

Gość gość
Są faceci ktorzy też leca na kase wiąza sie z miej atrakcyjnymi kobietami grubymi ityd zeby one ich utrzymywały.

Gość wasz pan i władca
czarna osa dziś Zdarza się też tak, że facet leci na kasę kobiety i obmysla plan jak ja wykorzystać. Nie wszystkich do jednego worka. x wy nie macie żadnej kasy, 100% idzie na makijaż, ciuchy i fryzjera

Gość gość
gość dziś ... a i dodam, ze z malym dzieckiem i odcieta od pomocy rodziny, i tak trzy najlepsze dla kobiety lata. Zgłoś to sobie tępa suko radź, aha ale gòwnem jesteś i gòwno potrafisz, oprócz dziamdziania oczywiście

Gość gość
sam jesteś gównem

Gość Darling I Lowe Ju
dziś Są faceci ktorzy też leca na kase wiąza sie z miej atrakcyjnymi kobietami grubymi ityd zeby one ich utrzymywały. >>> wiemy, tępe stare rury jeżdżą po nich do Egipty, Darling I Lowe Ju

Gość nie obrażaj pana
gość dziś sam jesteś gównem x chcesz w pysk? bo ci się należy szmato

Gość gość
Ktoś naprawdę kogoś by rzucił z takiego powodu? Nie rzuciłabym, bo to nie powód do rozstania, ale definitywnie ciężko byłoby tolerować sytuację, w której facet zostaje w domu na parę miesięcy i nowej pracy nie szuka.

Gość gość
tobie trzeba strzelić w ten ryj szmaciarzu

Gość gość
16:08 Na co liczysz skoro sam jesteś śmieciem z marginesu? Dziewucha na twoim poziomie da kopa w dupę facetowi, który stracił pracę. Normalna będzie wspierała, ale takie nie wiążą się z czymś takim jak ty.

Gość gość
gość dziś tobie trzeba strzelić w ten ryj szmaciarzu Zgłoś jak cie palne w ryj to się znajdziesz w przyszyłym tygodniu małpo

Gość gość
A ja nie mam ani urody ani pieniedzy i żaden facet na mnie nie spojrzy, powiem tak i kobiety i mezczyzni nie sa aniolami. Kobiety pisza na mezczyzn a mezczyzni na kobiety. A prawda pewnie lezy gdzies po srodku.

Gość gość
wszystko co potrafisz bandyto ty nie masz w sobie nic z mężczyzny zwyczajna c***a

Gość gość
18:51 Jeśli nie wynika to z choroby to taki facet jest pasożytem i tylko idiotka da się doić.

Gość gość0011
gość dziś A ja nie mam ani urody ani pieniedzy i żaden facet na mnie nie spojrzy, powiem tak i kobiety i mezczyzni nie sa aniolami. Kobiety pisza na mezczyzn a mezczyzni na kobiety. A prawda pewnie lezy gdzies po srodku. Zgłoś Co oferujesz przyszłemu partnerowi? Jesteś przynajmniej dziewicą?

Gość co nie tak z tobą
gość dziś jesteś grubą świnią z szczurzym ryjem? masz nadwage? brzydki ryj?

Gość gość
Nie kur.... nie jestem bo jak mialam kilkanascie lat to jakis smierdziel skrzywdzil mnie, wiec wyper.... z tego forum dewiancie.

Gość gość
No skoro faceci oceniaja tylko po wygladzie to widac, ze jestem tak odrazajaca, ze nikt mnie nie chcial. Wiec zapewne mam brzydka morde.

Gość gość
haa haa smieciu ****** dziewczyna cie kopnela w d**e i miala racje po co jej takie umyslowe s****wo , tyle twego ze mozesz poszczekac na damskiej kafeteri

Gość skrzot
Poziom dyskusji spadł na tzw. psy... zamiast konstruktywnej rozmowy, mamy do czynienia z jakąs bezsensowna przepychanką, która nie wnosi nic, a jedynie szkodzi... Nie zostawiłabym faceta, który stracił pracę, związek polega na wzajemnym wspieraniu się, poczuciu bezpieczeństwa. Wiadomo, czasy są takie, a nie inne i nigdy nie wiadomo , które z partnerów straci pracę. Chyba wybrałabym drągę mobilizacji partnera, wsparcia, a nie kopania leżacego, tak moim zdaniem.Z tym,że facet powienien chcieć pracować, a nie oczekiwać utrzymania, zresztą, to działa w obie strony i tyle w temacie:)

Gość gość
a mnie interesuje wyłącznie bogaty facet prawdziwy silny zaradny mężczyzna który zapewni mi spokojne dostatnie życie na wysokim poziomie

Gość gość
gość dziś Nie kur.... nie jestem bo jak mialam kilkanascie lat to jakis smierdziel skrzywdzil mnie, wiec wyper.... z tego forum dewiancie >>> czyli masz zjėbaną psychike, czyli odpad społeczny do przerobienia na karme dla świń, twoje życie hooja warte, bezużyteczny śmieć

Gość gość
gość dziś A ja nie mam ani urody ani pieniedzy i żaden facet na mnie nie spojrzy, powiem tak i kobiety i mezczyzni nie sa aniolami. Kobiety pisza na mezczyzn a mezczyzni na kobiety. A prawda pewnie lezy gdzies po srodku x a ja wygląd jakiś tam mam ale z kasą krucho i chętnie Cię poznam. Jakby co to razem sobie jakoś zawsze poradzimy.

Gość gość7770
gość dziś No skoro faceci oceniaja tylko po wygladzie to widac, ze jestem tak odrazajaca, ze nikt mnie nie chcial. Wiec zapewne mam brzydka morde. xx chcesz przystojnego i bogatego czy normalnego biedaka?

Gość gość
skrzot dziś ale baby wymagają utrzymania i jakoś to wtedy nie problem? hooj nie równouprawnienie

Gość maczuga w doope sukom
gość dziś a mnie interesuje wyłącznie bogaty facet prawdziwy silny zaradny mężczyzna który zapewni mi spokojne dostatnie życie na wysokim poziomie xx typowa suka oczywiście, aby twoją peezde dopadły wszelkie plagi świata i aby stado wielbłądów araba zrypało cię w doopaka

Gość gość
gość dziś ale baby nie chcą biedaka, jesteś dla nich przegrywem, to już wolą starego hooja z kasą niż młodego bez, bo kasa to #1 dla każdej suki, bo to lenie i pasożyty, a ty bez kasy nie jesteś do wydojenia, więc bezużyteczny dla nich, rozumie?