Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ona zrobi

Prawdziwy sprawdzian czy kobieta naprawde kocha

Polecane posty

Gość gość
po prostu powiedz ze mało zarabiasz i cię nie stać na żonę i już sprawa załatwiona nie musisz nikogo obrażać

Miałam tak, akurat było to przed wyjazdem gdzieś i odpowiedziałam, że się dobrze składa to sobie pojedziemy wcześniej. Co nie zmienia faktu, że z tradycji i predyspozycji płciowych wynika, że to mężczyzna powinien być przede wszystkim odpowiedzialny za utrzymanie rodziny (kiedyś to faceci szli polować, żeby było żarcie), a kobieta za ekonomię domową i utrzymanie w dobrym stanie gospodarstwa. Niestety dzisiaj związki są nietrwałe, więc ludzie nauczyli się niezależności zamiast trzymać się ról, do których mają naturalne zdolności. Teraz kobieta też pracuje a facet też gotuje itd, bo wiedzą, że jakby coś nie wyszło to się rozejdą i będą i tak musieli to sami robić. No i dochodzi do tego moda na całkowitą niezależność, która jest owszem z jednej strony rozwijająca ale z drugiej całkiem nienaturalna i rozwijając człowieka w jednej sferze, hamuje rozwój w innej. Najlepiej by było znaleźć złoty środek. dziś Pięknie powiedziane i cała prawda.

Gość gość
gość 19.29... nie baby, a kobiety, to tak gwoli ścisłości....po miedzy utrzymywaniem, a zapewnieniem poczucia bezpieczństwa jest spora róznica...to jest zakodowane w kobiecej podświadomosci, jestesmy rodzicielkami, i poniekąd musimy czuc w związku poczucie bezpieczeństwa, właśnie po to,żeby zapewnić ewentualnemu maluchowi byt:)i to nie wynika z materializmu, no człowieku:P Swoja drogą, to nie potrzeebuję byc utrzymywana, ani utrzymywać kogos , kto jest skrajnym obibokiem

Gość gość
gość dziś nie oceniajmy za szybko, może poczekajmy na odpowiedź

Gość gość
największy koszmar suki to że biedaka trafi, albo że facet straci dobrze płatną robote, one mają poty nocne z takich snów, leniwe kúrwy

Gość gość
dziś po prostu powiedz ze mało zarabiasz i cię nie stać na żonę i już sprawa załatwiona nie musisz nikogo obrażać DD dlaczego mam mnie być "stać"?? to jest związek czy ja ją wynajmuje?

Gość gość
Psychodelirium_ dziś Bo kiedyś MUSIAŁO wyjść a teraz każdy ma kaprysy i nie musi. Niezależność to WRÓG każdego zdrowego związku.

Gość gość
gość dziś więc jesteś sama jak palec i sama zostaniesz, koty sprzedają za rogiem koło warzywniaka, kup kilka sztuk na zapas

Gość gość
no to jest oczywiste że to mężczyzna dba o kobietę

Gość gość
gość dziś gość dziś nie oceniajmy za szybko, może poczekajmy na odpowiedź Zgłoś nie ma na co czekać, jesteś dla nich ZEREM, odpowiedzi nie będzie

Gość gość
gość dziś czekam na odp. Nadmienie że nikogo tutaj nie obrażam a pytam całkowicie poważnie.

Gość gość
gość dziś no to jest oczywiste że to mężczyzna dba o kobietę Zgłoś czyli jest równouprawnienie czy nie ma? same o nie walczyłyście a nagle zonk?

Gość gość
gość dziś gość dziś czekam na odp. Nadmienie że nikogo tutaj nie obrażam a pytam całkowicie poważnie. Zgłoś do śmierci się nie doczekasz

Gość gość
cooooooooooooo?????????? to mężczyzna dba o kobietę i zapewnia jej wygodne życie no tylko trzeba nim być a teraz same c***y

Gość gość
19.36 to już nie ja

Gość gość
najgorsze to że facet kobiete bez kasy będzie kochał a kobieta faceta bez kasy oleje

Gość gość
sram na was ja lubię silnym zaradnych mężczyzn i koniec nie lubię ciot

Gość gość
gość 19.46 A dziękuję, koty akurat lubię,ż tym ,że chyba jednak wole swoje dzieci:P

Gość gość
dziś cooooooooooooo?????????? to mężczyzna dba o kobietę i zapewnia jej wygodne życie no tylko trzeba nim być a teraz same c***y D cípa bo mało zarabia? nie każdego cel w życiu to zostać milionerem albo jėbać bo 16h dziennie na tépą suke

Gość gość
gdybyście się na nią nie rzucili jak psy to bym się doczekał.

Gość gość
tak facet który mało zarabia to c***a

Gość gość
gość dziś hój ci w dópe

Gość gość
dziękuję, cała przyjemność po mojej stronie

Gość Michał121212
A mnie stac na utrzymanie zony i dzieci. Ale nie mam, ani zony, ani dzieci - bo nie ma dziewic, a ozenie sie tylko z dziewica!

Gość 3 po 3
gość dziś tak facet który mało zarabia to c***a Zgłoś czyli ustalone, facet ma dobrze zarabiać a baba ma być modelką, tak? Tylko baba po 30stce zaczyna się sypać a facet dalej dobrze zarabia, czyli co? Ma ją wymienić bo hoojowo wygląda? szukam sensu w twojej babskiej logice

Gość gość
gość dziś sram na was ja lubię silnym zaradnych mężczyzn i koniec nie lubię ciot Zgłoś jak nie jesteś w takim razie modelką to wypadaj stąd, bo zaradny tylko taką chce

Gość gość
Powiedz ze jesteś chory śmiertelnie wtedy die przekonasz.

Gość gość
piep/rzysz głupoty. ja jestem kobietą i każdego ze swych facetów miałam biedaków albo wydajacych na pety i piwo ze im na siebie samych nie wystarczało. faceci się zmienili. najlepsze że g****o jeden zarabiał wydawał na siebie a chce dziecko ze mną. i jeszcze się dziwi ze ja nie chcę. on dostał mieszkanko po babci którego nawet odswiezyc nie umiał a ja moje kupiłam na kredyt i wyremontowana za swoje a on chce teraz je sprzedać i niby dom budować blisko mamusi. poje/bani jesteście.