Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ona zrobi

Prawdziwy sprawdzian czy kobieta naprawde kocha

Polecane posty

Gość gość
jesteście smarkaczami i nic nie wartymi gośćmi którzy kasę trzymają dla siebie i jeszcze chcą żeby kobieta utrzymywała siebie gotowała dbała o czystość kochała się i jeszcze nie miała nic do powiedzenia. ja właśnie taki mam związek. szczeniaki i gowniarze po trzydziestce

Gość gość
gość dziś jak wzięłaś debila to twoja wina, bo chyba nie jego

Gość czarna osa
18.37 i tu się mylisz, nie znasz mnie

Gość gość
gość dziś bierzesz patologie co kopci i chleje a potem narzekasz? opamiętaj się kobieto

Gość gość
co się o pamiętaj. ? to co zrobić jak go kocham mam zostawić jak psa?

Gość gość
czarna osa dziś 18.37 i tu się mylisz, nie znasz mnie Zgłoś niech ci będzie że ( może ) jesteś wyjątkiem 1 na 10,000 a co z resztą?

Gość czarna osa
Obrzucacie się błotem tutaj a przecież nie wiecie z kim piszecie, czy to jest normalne?

Gość gość
dziś co się o pamiętaj. ? to co zrobić jak go kocham mam zostawić jak psa? x Dokładnie TAK

Gość gość
Nie bo faceci dzisiejsi nie są normalni

Gość gość
22:38 łatwo ci mówić. ty masz faceta ideala czy samotna która zjadła wszystkie rozumy?

Gość czarna osa
22.34 Trochę mnie dziwi twoje zdanie. Nie znasz kobiet które dobrze zarabiają, mają własne mieszkania, lokaty czy inne inwestycje itd itd. Raczej nie da się wszystkiego "przebombic ". Zresztą po jakimś czasie szał zakupów przechodzi i wydaje się kasę rozsądnie, zmieniają się priorytety u człowieka.

Gość gość
gość dziś co się o pamiętaj. ? to co zrobić jak go kocham mam zostawić jak psa? cc chlał i kopcił jak go wzięłaś to teraz masz

Gość gość
czarna osa dziś Obrzucacie się błotem tutaj a przecież nie wiecie z kim piszecie, czy to jest normalne? Zgłoś piszemy z chciwymi babami ( w większości ), co kochają tylko jak facet ma kase, wyjątkowe kobiety co tego nie robią ( 1-5%? ) serdecznie przepraszam, ale to te inne suki psują wam opinie, do nich miejcie pretensje

Gość gość
gość dziś Nie bo faceci dzisiejsi nie są normalni D ... a kobiety nie są chore umysłowo ;) ( sarkazm )

Gość gość
czarna osa dziś 22.34 Trochę mnie dziwi twoje zdanie. Nie znasz kobiet które dobrze zarabiają, mają własne mieszkania, lokaty czy inne inwestycje itd itd. Raczej nie da się wszystkiego "przebombic ". Zresztą po jakimś czasie szał zakupów przechodzi i wydaje się kasę rozsądnie, zmieniają się priorytety u człowieka. xx niech ci będzie, to 1-5% kobiet a co reszta? tępe suki

Gość czarna osa
22.48 Coś mi się wydaje, że jakaś kobieta bardzo cie skrzywdziła i cierpisz i stad ta nienawiść do kobiet. Źle to swiadczy o tobie kiedy piszesz o kobiecie suka a nie wiesz z kim piszesz . Albo bardzo cierpisz albo jesteś zwykłym chamem który tylko bluzgac na innych potrafi bez powodu.

Gość gość
pisze "suka" o tych których to dotyczy, najwyraźniej nie dotyczy to dam na poziomie które mają rozum zamiast papki

Gość gość
większość bab to materialistki, kochają tylko wygode i kase