Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Hej, na moim dziale w pracy jest pewna dziewczyna, która zawsze ubrana jest w legginsy i założone ma na sobie stringi. Jest bardzo, bardzo zgrabna, ma "talie osy" Nie spodziewałem się, po niej tego, że taka kobieta jak ona która emanuję taką kobiecością potrafi być tak sympatyczna. Chociaż ja nie mam śmiałości do takich kobiet to na jej widok, a przede wszystkim widok jej pośladków, które cały czas pracują dostaje erekcji w pracy. Dlaczego ona jest sympatyczna? chociaż nie rozmawiałem z nią jeszcze, dlatego, że kiedy mijam się z nią to spojrzę w jej oczy ona w moje i się do mnie uśmiechnie. :) Jedynie czego pragnę to dać klapsa takiej kobiecie, złapać za jej pośladki i je ścisnąć, a na końcu je wypieścić.

Gość gość
oj głupcze zagadaj do niej

Gość gość
Bądź dużym chłopczykiem i szepnij jej na ucho, że kochasz tę jej piękną ❤️ pupcię.

Gość gość
Gdybym jej powiedział coś takiego, szepnął do ucha, chociaż to całkowita prawda jest "że kocham jej tą piękną pupcie" to chyba zapadłbym się pod ziemie gdybym coś takiego jej powiedział, co ona by sobie o mnie pomyślała?

Gość gość
Po tym co tutaj napisałeś stwierdzam jedno, jesteś w niej zakochany, lecz nie masz odwagi jej tego powiedzieć.