Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie pozbyć alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mój mąż co tydzień przynosi do domu butelke alkoholu którą dostaje od różnych ludzi w ramach prezentu. Sęk w tym że my w zasadzie alkoholu nie pijemy. Mamy już dwie szafy tych alkoholi i tylko przybywa a nie ubywa. Dajemy czasem to komuś na prezent ale inni też tak często nie piją żeby im wciskać a ci co piją często z kolei są żulami i już nieetyczne im takie coś dawać. Sprzedawać też nie możemy bo łamalibyśmy prawo. Nie wiem już co robić. Wkurza mnie to bo wyrzucić szkoda bo to drogie alkohole no i prezent. Wkurza mnie to bo jak byłam młoda to piłam bardzo dużo alkoholu i jeśli chciałam sie napić to musiałam go sobie kupować mimo że miałam mało pieniędzy. Teraz jak już jestem stara to nie pije alkoholu, nie lubie to ludzie nas zawalają alkoholem. To są prezenty od klientów.

Gość gość
Na allegro sie nie da?,

Gość gość
To niech maz da do zrozumienia, ze chce cos innego w ramach lapowki dostawac. Sa jeszcze zegarki, piora etc

Gość gość
Ja bym trzymała na jakieś uroczystosci rodzinne, święta, imieniny. Albo zmieniała na jakieś potrzebne Wam rzeczy na olx.

Gość gość
gość dziś Na allegro sie nie da?, gość dziś Albo zmieniała na jakieś potrzebne Wam rzeczy na olx. xx No chyba bez koncesji to się nie da alkoholu "upłynnić". No chyba że licząc na szczęście, że nikt nie wykryje.

Gość gość
Ja chętnie przygarnę dobry alkohol;) Nie żebym dużo czy często piła, ale czasem coś dobrego nie zaszkodzi.

Gość gość
Zostaw przy śmietniku zobaczysz jak szybko zniknie

Gość gość
Może zrób imprezę? Albo zaproponuj krewnym/znajomym, których czeka wesele?