Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dochodzę do wiosku że to toksyczni znajomi wpędzają mnie w przegryw

Polecane posty

Gość gość
17:12 zrozum większość dziewczyn nie musi sie starać na siłę żeby być miłymi i słodkimi. Takie są z natury. Przegrywka to wulgarny babochłop i tyle. Kobiety sie tak nie zachowują uwierz.

Gość gość
Przeciez ty zadnej kobiety nie jestes wstanie obronic.i co umowisz sie z dziewczyna pojdziesz na miasto znajomych spotkasz i beda sie nabijac z ciebie.co zrobisz?nic nie zrobisz.schowasz sie za dziewczyna.

ale dla mnie jest ok i mnie jako jedyna tutaj nie hejtuje wiec ją lubie i na pewno jest bardziej wartościowa od was prawiki a co do siebie to musze sie z tym pogodzic ze zdechne w samotnosci bo ludzie to falszywe k***y

nie nabija się tak jak myslicie... az tak zle nie jest ale to nie zmienia faktu ze oni mnie ciagna w dol w przegryw i sa nic nie warci

Gość gość
17:15 on sie wstydzi tego że tu gnije nawet przed samym sobą dlatego sie tłumaczy wszystkim wkoło, że siedzi tu ale i tak " jest lepszy od prawiczkow" a sam jest prawiczkiem. On myśli, że tu siedzą 3 osoby z podstawowym wykształceniwm i fobią społeczną ;) nie wyprowadzajmy go z błędu. Nie zabierajmy 3latkowi lizaka hahahahaha

Gość gość
A przegrywka drze z ciebie łacha aż miło hahahahahah

a wracajac do tej mojej niedoszłej kochanej kafeterianki to nie wiem co poszlo źle, nie byłem wulgarny i pisalismy normalnie nagle coś urwał się kontakt ale raczej nie z mojej winny :( ale serduszko nadal boli

Gość gość
17:24 moze sie chwaliles ze jestes lepszy od prawiczkow?

Gość gość
Szczeze idz do jakiegos psychologa a moze do psychiatry.nie znam sie ale moze lepiej do prywatnego to cie powazniej potraktuje.kasy troche zarobiles wiec masz.nie wiem czy plakac smiac sie czy wnerwic i ci docinac.masz problemy z glowa

Gość gość
Ze mnie nikt się nie śmiał i nikt nie wykorzystywał ( chyba wyczuli, że się nie da:P ), ale mam kiepskie zdanie o ludziach i trzymam ich na dystans. Przyjaźń w tych czasach nic nie znaczy. Im większy wieśniak tym większy lanser. Koleżanka przyprowadza na spotkanie swoją przyjaciółkę, szczebioczą, a później zostajemy same i ona zaczyna obrabiać swojej przyjaciółce dupę:D Dla mnie to dziwne i obrzydliwe dla niej normalne. Współcześni ludzie to świnie.

Gość gość
Ona pisze z litosci do ciebie.myslisz ze chcialaby miec z toba dziecko?jak nauczysz wlasnego syna zeby radzil sobie z innymi w szkole w zyciu jak ty sam nie umiesz?ty chcesz byc glowa rodziny?

no a ja chciałem być miły i uczyny dla innych dla widze że tylko się sparzylem i nie warto było k***a zrobić nic bo ludzie to k***y PS ciekawe czy ta moja kafeterianka chociaz poczuła to samo co ja chociaż przez chwile bo mimo iż też czułem się przez nią źle i smutno to jednak jestem jej wdzieczny za te 2 dni...

dziś pisze ze mną bo sie k***a rozumieny nikt nie mówi o dzieciach itp to tylko wasze marzenia kafe prawiczki a jak juz was to ciekawi to jakby radzil to zeby nie powtarzać moich błedów tylko odrazu wyjasniać typów na pyrke

Gość gość
Ale ty glupi jestes.mialem isc do kina a pisze z jakims niedorozwojem.

Gość gość
Rysiu nie płacz na forum dla kobie,bądź facetem a nie p***a! :D

Keśli jedna osoba Ci mówi, że pada możesz zignorować ale jeśli kilka-kilkanaście lepiej kupić parasol ( o ile rozumiesz co mam na myśli)

Gość gość
Myślisz ze całe zycie będziesz studiować przegrywie? Przyjdzie czas na prace, dla takiej głupiej dziewuchy to raczej przy kasie w lidlu:D

Gość gość
Rysiu mowilem ci slowo wypier.....to do swojej mamusi mow a nie do mnie.twoja mam to tez taki przyglup jak ty ?czy moze jestes wyjatkiem w rodzinie?

czasem ten hejt to aż mnie bawi :D a wlasciwie to że nawet o takie normalne rzeczy tutejszych ludzi boli dupa np to ze tobie zazdroszcza jedzenia

Gość gość
Oj samochwałki współczuje waszym bliskim znajomym serdecznie

Gość gość
też mam podobnie że potrafię się zniechęcić oraz często nie wytrzymuje jak tutaj na kafe daje się czasem hejterą prowokować :( a do tego nie umiem żyć w samotnośći :(

Gość gośćNEPTYK
Dobrały sie kaleki aaa:D🖐️

wbrew pozora dla nas jest jeszcze szansa i nie jestesmy jeszcze do konca tak s******leni jak wy prawiki

Gość gość
Tak sobie to tłumacz prawiku

Gość gość
Każdy ma szansę osiągnąć coś w życiu,nawet taka mameja jak Rysiu :D :classic_cool: