Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dochodzę do wiosku że to toksyczni znajomi wpędzają mnie w przegryw

Polecane posty

Mimo iż znam już ciebie trochę ponad miesiąc to nie sądziłem że jesteś jeszcze w gorszej sytuacji odemnie, ale chyba teraz zaczynam rozumieć ten nick... Szkoda że ciebie cały czas takie sytuacje spotykają... i sam wiem jak ciezko sie z tego wyrwać bo sam też nie miałem nigdy łatwo i właściwie od początku i najmłodszych lat spotykałem różne przeciwości może dlatego wyrosłem na taką nieżyciową s*******ine. Cieżko mi nawet teraz napisać że będzie lepiej bo sam wiem jakie jest życie i że czasem trzeba czynników niezależnych od nas aby się poprawiło... mimo wszystko dobrze że wciąż walczysz i się nie poddajesz :)

Gość gość
Śmieszny jest ten rysio co wyzywa non stop od pawików jednocześnie sam nim będąc:D Hipokryzja czy może kompleks starego prawika co musi podbudować swoje zaniżone poczucie wartości?

dlatego mam ochote wyjasnić typów którzy nie znają dokładnie sytuacji a jeżdzą po nas na forum...

chodzi mi o prawików umysłowych, chociaż o fizycznych też :D bo tutaj te dwie rzeczy ida ze soba w parze fajnie że chociaż tutaj mogę mieć taką koleżankę jak 22lata :)

Gość gość
A może tak byście sobie jakieś gg dali i poznali sie bliżej zakolegowali itp. A nie błaznować na forum gorzej od prawika?

drugi raz w kimś z kafe ani z neta sie nie zakocham tutaj popisać i kolegować się możemy nic wiecej zreszta ona ma takie samo zdanie co ja

Gość gość
Najbardziej mnie rozwala to ze ten przyglup rysio mysli na powaznie o tym co pisze.na prawde uwaza sie za lepszego od innych na forum.rece opadaja jak sie nad tym zastanowic.on nazeka ze go hejtuja.ale on przeciez sie sam o to prosi a potem ofiare z siebie robi.schizol na maksa