Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriammmm

Koncerty Punk rocka

Polecane posty

Gość Miriammmm

Hej! Wybiera się ktoś może w grudniu w Gdańsku na koncert zespołu Spare Bricks? Zastanawiam się czy kupić na to bilet, czy jednak sobie darować. Wychowałem się na Pink Floyd i trochę mnie w sumie ciekawi jak ta muzyka wyjdzie takiego cover bandowi...Ktoś był na ich koncercie, jak wrażenia?

Gość martt33
Ja również poszukuje jakiegoś fajnego koncertu. I zastanawiam się również nad tym koncertem. Był ktoś może na ich koncercie?

Gość gość
Ja idę bo już raz na nich byłem

Gość ddd33s
Na pewno mają dość oryginalne spojrzenie na Pink Floyd i ich muzykę, ale mi się podoba. Jest to coś świeżego, nowego.

Gość karisss
Dobrze wspominam klimat festiwalu Cieszanów. Zaciszne, kameralne miejsce na południu, to jest Podkarpacie dokładnie, a jednak impreza dość duża. W sierpniu na pewno się tam z ekipą znowu pojawimy, będziemy nocować na polu namiotowym także tanio wyjdzie. Z resztą sam karnet trzydniowy za mniej niż 100 zł kupowałem, więc jest to chyba najtańszy festiwal w Polsce tak w ogóle. Pełny program i aktualne ceny biletów są na http://cieszanowrockfestiwal.pl.

Gość gość
Kupiłem już bilety dla siebie i dla dziewczyny na festiwal w Cieszanowie. Udało nam się załapać na pierwsze sztuki także cena była okazyjna 90 zł za 3 dni od osoby. Ktoś mi znajdzie tańszy festiwal w Polsce z taką otoczką i programem jak oni?! Nie sądzę. Kto wystąpi to publikują na facebooku - www.facebook.com/cieszanowrockfestival . Na pewno będą Waglewscy, a mi więcej do szczęścia nie potrzeba jeśli chodzi o line up.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej