Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia5433

Orientacja seksualna

Polecane posty

Gość Sylwia5433

Mam 16 lat i od urodzenia zawsze podobali mi się chłopcy, powiem tak zawsze byłam obsesyjna na ich punkcie, popisywałam się przed nimi, a niedawno jeszcze codziennie płakałam że nie mam chłopaka i jak bardzo brakuje mi miłości. Ostatnio zauważyłam że zaczęło mnie trochę ciągnąć w stronę dziewczyn sama nie wiem czemu (to chyba nie jest normalne) jak miałam 13 lat też miałam taką faze, ale na szczęście mi przeszło. Martwi mnie to że problem pojawia się drugi raz. Chyba że znów sobie coś uroiłam bo znów naczytałam się za dużo na necie (mam wielkie skłonności do wmawiania sobie problemów), ale teraz zauważyłam że nie czuje nic szczególnego przy chłopaków, dodam jeszcze że nigdy nie czułam jakiegoś wielkiego podniecenia seksualnego jak myslałam o seksie z chłopakiem, a jak myśle o seksie z dziewczyną czuje motylki w brzuchu, ale w duchu też czuje że chyba nie byłabym szczęśliwa. Sama nwm już jaka jestem naprawdę... Znów jestem zagubiona... Nie chcę być innej orientacji niż hetero. Sama nwm naprawdę... Kiedyś nie wyobrażałam sb wgl jak można zakochać się w kimś tej samej płci, a teraz? Co się dzieje? :(

Gość Turkuć
To tzw. "Płynność seksualna".

Gość Sylwia5433
Co to płynność seksualna? :o

Gość gość
Plynnosc to bzdura dla homofili. To co przezywasz to normalne u ludzi ktorzy dojrzewaja. To przejdzie, to sa hormony. Nienormalne sie stanie jak bedzie sie to ciagnac cale zycie. A staje sie tak gdy nie ma sie wxorcow czyli mamy i taty. Jesli masz normalna rodzine bez dysfunkcji to przejdzie ci ten stan. Sam znam 2 homofili osobiscie i oboje pochadza z dysfunkcyjnych rodzin tzn jeden jest polsierota a ona ma zly kontakt z ojcem po rozwodzie rodzicow.

Gość gość
Ja miałam tak samo jak ty i do tej pory ciągnie mnie do kobiet, pomimo tego że byłam w związku z mężczyzną i wiem jak smakuje seks z nim. No cóż, nie przeszło mi, ciałabym spróbować z kobietą... Mam 20 lat

Gość gość
to się diabeł cieszy jak widzi twoje deviacje .

Gość gość
Ja jestem z facetem a oglądamy lesbijki na p****lach,bo to mnie podnieca.Też chcę seksu z panną.