Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty skrytykował mój wygląd

Polecane posty

Gość gość

Zapytany o zdanie powiedział, że jestem taka sobie. Mam powodzenie u facetów i wiem jak wygląda jego żona. Jest gruba, i dziwnie się ubiera tak staromodnie. Wiem że jemu moze się podobac ok, ale niejednokrotnie slysze od niego jakieś niemile komentarze. Nie wiem dlaczego on za wszelką cenę mnie krytykuje. On nie wie, że ja wiem jak wygląda jego żona. Skoro ma tą swoją ktorą kocha to dlaczego mi robi przykrość?

Gość gość
olej to, ja bym się bardziej martwiła jakby żonaty prawił mi komplementy, a niestety mam w pracy takiego chociaż nie jest kobieciarzem zauroczył się mną, a ma ładną żonę. Widocznie tego Twojego boli, że ma brzydką żonę a tu by Ciebie wyrwał jakby był wolny

Gość gość
Nie podobasz mu sie i tyle, przyjmnij to do wiadomosci i nie szukaj potwierdzenia swojej atrakcyjnosci u zonatych, znajdz jakiegos wolnego kolege. Chyba ze chcesz sie dowartosciowac uwodzac go i udowadniajac ze jestes lepsza niz gruba zona? Ach jakas ty szlachetna. Nie cierpię takich charpii i pisze to ja kobieta.

Gość gość
kompleksy,że ma grubą żonę

Gość gość
To taki typ faceta, który podnosi swoją samoocenę krytykując inne kobiety. Zostało mu to pewnie z gimnazjum, gdzie wyśmiewał koleżanki, którym nie urósł jeszcze biust. Nie wiesz jakie są jego relacje z żoną, może codziennie wyśmiewa jej wygląd, robi uszczypliwe uwagi. Od takich trzymaj się z daleka, a następnym razem nie pytaj kretyna o opinię, bo sama mu się podkładasz. I przygotuj jakąś ciętą ripostę na jego docinki.

Gość gość
"Skoro ma tą swoją ktorą kocha to dlaczego mi robi przykrość?" A nie pomyślałaś, że jest po prostu szczery? Dlaczego uważasz, że powinien dbać o twoje przyjemności i prawić ci komplementy, skoro mu się nie podobasz i jesteś mu obojętna?

Gość gość
Poza tym on nie skrytykował twojego wyglądu a wyraził swoje zdanie w odpowiedzi na twoje wyraźne zapytanie :) Miał kłamać? :O

Gość gość
oj poy****y psie

Gość gość
A czego się spodziewałaś?Że Ciebie dowartościuje kosztem "grubej,staromodnie się ubierającej" żony?:)A jaki według Ciebie jest staromodny ubiór?Sprecyzuj...

Gość gość
Spodziewalam sie tego że zapytany o zdanie przemilczy odpowiedz. A jak się ubiera.Jego zona nosi dlugie bluzki takie rozszerzane ku dołowi i dzwony troche wyglada jak hipis. Dluga szeroka bluzka i do tego dzwony szerokie.

Gość gość
po co pytałaś go o zdanie? Najwyraźniej jego zdaniem jesteś taka sobie, co w tym złego?

Gość gość
Nie pytaj innych facetów o zdanie bo po co. Facet który chce zaliczyć powie ze ok, taki jak piszesz burak tez nie poleci z komplementem bo to burak. Ma brzydka żonę ale to nie twoja sprawa. Może jej nie kocha i służy tylko jako gospodyni domowa albo wpadli i chciał być w porządku a na boku inne posuwa. To nie jest twoja sprawa. Liczyłas na komplement a tu nic i to cie boli.

Gość gość
Nie masz wstydu ze się tu przyznajesz, że podrywasz zonatego!? I jeszcze wrzucasz na jego żonę, bo gość jest wporzadku i cie olal? Zabawne, że wrzucasz na jego kobietę skoro woli ja i to żonę a nie powalająca się idotke! Brawo dla tego pana!

Gość gość
I to nie ja go pytalam o mnie tylko jego kolega jego zapytał przy mnie.

Gość gość
Tym bardziej, co cię obchodzi opinia zonatego o twoim wyglądzie? A już w ogóle jak wygląda jego żona? To nie jest normalne. Wnioskując po tym co piszesz to nie twoj brak urody jest największym problemem w znalezieniu faceta.

Gość gość
Daj juz spokój. Może ma lepsze kochanki, ty nie w jego typie jesteś i juz.

Gość gość
A może po prostu kocha żonę i ona jest dla niego najpiękniejsza? W jakich Wy zwiazkach/malzenstwach jestescie, że nikomu to nie przyszło do głowy?

Gość gość
Ja autorka nie mam problemu ze znalezieniem faceta :p Ten co jakiś czas mi dogryza lub bardziej dosadnie probuje dopierdolić. No ale racja niech się goni.

Gość gość
Ty też się goń :O