Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tu panuje przekonanie ze tylko matka ma pomagac a tesciowa nic nie musi

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Masz rację ale nie zapominaj że teściowa też jest obca babą która to urodziła wnuki swojej teściowej. Tak to kółko sie kręci :)

Gość gość
dziś Miła Pani,ta Pani szlachetność jest dośc naiwna albo po prostu pisze Pani bajki. Owszem szczesciem dzieci należy się cieszyć ale niestety nie wszystkie wybory da się akceptować. Znam bardzo przyzwoitą rodzinę gdzie to ukochany syn,dobrze wychowany,wykształcony z dobra pozycją w pracy poznał dziewczynę z którą wziął ślub.Niestety owe dziewczę znało pół miasta .O facetach i ich ilości nie wspomnę których zaliczyła czego nie ukrywała. Mąż bł kolejnym a że bogaty to i dziecko było w drodze. Jak taka matka ma patrzeć spokojnie i cieszyć się jego szczęściem? z czego się ma cieszyć? że syna palcami pokazują że wziął za żonę dz...kę. Odcięli się rodzice i wyprowadzili z miasta.

Gość gość
gość dziś Każde dziecko wynosi z domu pewne wartości,tak myślę, i w dorosłym życiu powinien sie kierować wartościami wyniesionymi z domu .Niestety bywa też tak że syn poślubi taką a nie inną kobietę to jest wybór syna a rodzice nic do tego nie maja.Mogą prosić,błagać czy przeklinać ,syn i tak zrobi jak będzie chciał pomimo zasad wpajanych przez rodziców.Tak niekiedy też bywa. Może jestem naiwna ale bajek nie piszę , nigdy bez względu na to jak postąpił by mój syn nie odcięła bym się od niego.Oczywiście że nie chciałabym aby mój syn miał taką żonę o której Pani wspomniała ale jaki miałabym wybór? Pewne jest że stałabym murem za swoim dzieckiem. Proszę Pani,jak syn zabije człowieka ,nieważne czy umyślnie czy nie, to matka odwróci sie od niego?Przecież ludzie gadają,wytykają palcami. Pewnie jestem niedzisiejsza ,nie obchodziło i nie obchodzi mnie co ludzie powiedzą.Staram się wierzyć w dobre intencje innych, uważam że każdemu należy sie druga szansa.Życie mamy jedno i jest ono bardzo ulotne więc podchodzę z sercem do każdego. Pozdrawiam gość 18,01

Gość gość
a no dlatego, ze gdyby to twoja teściowa robiła to co twoja mama to założyłabyś tutaj wątek ze teściowa się wtrąca i wchodzi z buciorami w twoje życie, czyż nie? takiej to nigdy nie dogodzi. No ale masz coś z głową...ile jeszcze takich wątków założysz? Musisz mieć naprawdę nudne życie!