Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z ciekawości

w jaki sposób dowiedziałyście się o zdradzie męża?

Polecane posty

Gość gość z ciekawości

Wiele z was pisze że dowiedziało się o tym że mąż zdradza ale jak?sam się przyznał,ktoś doniósł,dostałyście anonim? napiszcie jak to wyszło że wiecie

Gość gość
człowiek się zmienił, intuicja zaczęła działać i 6 zmysł i sam wpadł:D

Gość gość
Przecież jak żyję z człowiekiem 5. 10, 15 lat to zna go się na wylot i każda głupia sytuacja od norm daje sygnały. Jak ktoś jest mądry to sam się połapie, że coś tu nie halo.

Gość gość
A jakie to były sygnały?

Gość gość
zerwal z kochanka a ona w zlosci do mnie zadzwonila i wszystko mi opowiedziala,spotykal sie z nia 3 lata.

Gość gość
ja znalazlam kartke na szybie mojego samochodu,anonim, jego kochanka napisala.

Gość gość
Coś mnie tknelo i sprawdziłam telefon.Miał być w pracy a wracał od niej , nie skasował smsa.

Gość gość
Moj chodzil do fitnesstudio i wracal w tej samej koszulce,a przeciez musial by byc spocony i zmienic . Dodatkowo wygladal jak by dopiero wstal z lozka .Domyslilam sie.

Gość gość
Ja zdrady nie doświadczyłam, ale moja matka nakryła ojca na zdradzie, bo przypadkiem zobaczyła w koszu rachunki za hotel. Kilka kolacji ze śniadaniem. Przyznał się.

Gość gość
Znalazłem prezerwatywę pod drzwiami :) Długo kombinowałem skąd mogła się tam wziąć i jedyne co mi przyszło do głowy, to że wypadła żonie z torebki, kiedy wyjmowała klucze. Miała założoną spiralkę, więc po co jej gumka do seksu ze mną? :) Zaczęłem zwracać uwagę na jej aktywność sms-owo mailową, potem w chwili jej nieuwagi dorwałem jej telefon i już miałem jasność.

Gość gość
I co zrobiłeś?

Gość gość
dziś - "miała założoną spiralkę" XXXXXXXX Dla mnie- koszmar!

Gość gość nie Kasia
mój mąż to taka głupia pierdoła, nawet mnie nie zdradza, nuda. Wszystkie koleżanki mają bardziej rozrywkowych mężów. Ja też go nie zdradzam, nie chcę być chamska. Czekam na pierwszy krok z jego strony. Małżeństwo ogólnie jest do dupy, nie polecam ☺

Gość gość
a w taki się dowiedziałam, że wróciłam dwa dni wcześniej do domu i przyłapałam. Miała być niespodzianka, no to była dla wszystkich. Żeby mnie zdradził z jakąś łachudrą z dyskoteki, po pijaku, jeszcze szło by jakoś zrozumieć, ale z moją wtedy najlepszą koleżanką?Tyle warte te wstrętne chłopy. Wyrzuciłam go za drzwi i tak się skończyła wielka miłość. Miało być tak pięknie, a wyszło na odwrót

Gość gość
gość dziś ..świństwo do tego w Waszym wspólnym domu żenada koleżanka też z mega klasą ,, podwójna żenada

Gość gość
no i co zrobisz? Nic, tylko obrzydzenie do takiego i rozwód

Gość gość
Ale co cie tak interesuje temat jak sie kto dowiedział o zdradzie?

Gość gość
Mój maż sam mi powiedział po roku małżeństwa że poznał kogoś i się zakochał, odszedł do niej, myślałam, że umrę z bólu, dzieci nie mieliśmy. Są już razem 8 lat, maja dzieci, ale z perspektywy czasu to cieszę się bo tez poznałam super faceta, mamy synka i jestem szcześliwa, a z byłym teraz mam nawet ok kontakt. Wtedy to był koniec swieta dla mnie

Gość gość
ja podejrzewałam bo się zmienił o 180 stopni... wyprowadził się..... a potem zamówiłam bilingi rozmów telefonicznych z których jasno wynikało o istnieniu innej... plus potwierdzenie posiadania kochanki u kolegów exa... obecnie jestem prawie po rozwodzie....