Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

top 5 wkurzajacych czynnosci kobiet

Polecane posty

Gość gość

1 jak w tym wygladam - nawet jak se myslisz ze chujowa to mow ok, albo ze to nie pasuje do tego itd inaczej foch 2 smakuje Ci moj obad - jest chujowy ale i tak z usmiechem na mordzie mow tak jest dobry inaczej foch 3 moze w ten piatek przejdziemy sie do i tu (kino, tesciowa, kolerzanka itd) wiadomo lepiej spedzic ten wolny dzien na leniuchowaniu i nic nie robieniu ale dasz rade foch 4 Paulina, Anka mowila mi.... i tu jakies glupoty gowno Cie to obchodzi ale musisz to sluchac i przytakiwac inaczej foch 5 Jedziemy na zakupy, super pare h chodzenia po sklepach i mowienie czy tak bluzeczka, buty pasuja do jej spodni inaczej foch

Gość gość
OPUŚĆ DESKĘ!!!

Gość gość
nie cierpie jak moja dziewczyna wypluwa... to oznaka braku szacunku do mnie

Gość gość
dzięki Ci boże, żeś mnie pedałem stworzył :D

Gość gość
prawda niestety :(

Gość gość
Najbardziej wkurzajace sa takie zyciowe memły ktore robia obiady i stawiaja pod nos facetowi, nie odezwa sie jak im cos nie pasuje, robia wszystko zeby tylko facet byl, same wbijaja sie w stereotyp kobiety sluzki i inkubatora,zamiast wykorzystac siebie i zyc prawdziwie

Gość gośćAnka
Oj koledzy chyba nie doceniają swoich kobiet...

Gość gość
gdy wieczorem z dyski czy skądś tam przyprowadzam "towara" na dymańsko to mnie nie wkurza ...ale z rana każda chwila dłużej niż już chce by się wyniosła tak. rano wszystko mnie wkurza u "towara". i następną chce....